Acasa Social Schimbări la Școala Doctorală și Colegiul Național de Informații

Schimbări la Școala Doctorală și Colegiul Național de Informații

2 min read
0
0
387

Începând cu 3 octombrie 2016, profesorul universitar Adrian Ivan este noul coordonator al activității Școlii Doctorale din cadrul Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul”, iar conferențiar universitar Iulian Fota este noul director al Colegiului Național de Informații.

Adrian Ivan a absolvit Facultatea de Istorie și Filosofie din cadrul Universității Babeș-Bolyai, deține diplomă de studii avansate în Istorie Contemporană și Relații Internaționale, efectuate în cadrul aceleiași facultăți, precum și o diplomă de studii avansate în domeniul studii europene, eliberată de Institutul European al Universității din Geneva, Elveția.

Domeniile de cercetare și expertiză ale profesorului Ivan sunt relații internaționale și studii de securitate, minorități naționale și etnice în relațiile internaționale, analiza politicilor de securitate și guvernanță europeană și internațională.

Iulian Fota este absolvent al studiilor de licență din cadrul Institutului român de construcții civile și industriale și al studiilor de master din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, specializarea Relații internaționale.

În prezent, este conferențiar universitar la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, iar de-a lungul timpului a ocupat diverse funcții în sistemul public, precum consilier prezidențial pentru securitate națională, director al Colegiului Național de Apărare, consilier în cadrul Departamentului pentru integrare euro-atlantică și politica de apărare, din Ministerul Apărării Naționale.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Noul OUG trebuie aplicat si politistilor! Societatea civilă cere testarea obligatorie pentru droguri a agentilor la intrarea în serviciu! Semneaza petiția!

Pentru ca aparatele Drug Test „sunt bune” și noua lege este formulata ” …