Acasa Eveniment Hoții de lemne au primit 30 de zile arest la domiciliu

Hoții de lemne au primit 30 de zile arest la domiciliu

1 min read
0
0
666

În data de 18 decembrie, polițiști dâmbovițeni, sprijiniți de reprezentanți ai Direcției Silvice și ai Gărzii Forestiere Ploiești au descins la mai multe persoane din localitățile Vârfuri, Valea Lungă și Vișinești, bănuite de comiterea unor delicte silvice. În urma descinderilor, 16 persoane au fost audiate. Totodată, au fost indisponibilizate 5 motoferăstraie, 25 de obiecte tăietoare-despicatoare și 27 de metri cubi de material lemnos. De asemenea, prin activitatea infracțională s-a creat un prejudiciu de 30 800 de lei.

„La data de 19 decembrie a.c., Judecătoria Pucioasa a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile față de cei doi bărbați, de 31 și 35 de ani, din Vârfuri, bănuiți de comiterea unor infracțiuni prevăzute de Legea 46/2008 privind Codul Silvic, iar față de tânărul, de 18 ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

Pentru a deveni patron al publicatiei mediasud.ro puteti accesa adresa https://www.patreon.com/Mediasud

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incident în Marea Neagră.Un avion de luptă rusesc a provocat prăbușirea unei drone MQ-9 Reaper a Forțelor aeriene americane

Marți seară, un avion de luptă rusesc a provocat marți prăbușirea unei drone MQ-9 Reaper a…