Acasa Eveniment Percheziții în Prahova la persoane bănuite de proxenetism

Percheziții în Prahova la persoane bănuite de proxenetism

3 min read
0
0
452

Vineri, 30 septembrie, polițiștii Secției Rurale nr. 2 Florești au efectuat două percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de proxenetism, furt, distrugere, loviri si alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice. Două persoane au fost arestate preventiv.

La data de 30 septembrie a.c., polițiștii Secției Rurale nr. 2 Florești au efectuat două percheziții la domiciliile unor persoane din localitate, bănuite de proxenetism, furt, tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri și alte violente și distrugere.

Din cercetări, a reieșit că, în perioada 2014-2016, una dintre persoanele bănuite ar fi determinat o femeie să se prostitueze. De asemenea, aceeași persoană, împreună cu un alt bănuit, ar fi săvârșit un furt dintr-o locuință din comuna Florești, cauzând un prejudiciu de 5.000 de lei.

Aceleași persoane, împreună cu alte două, sunt bănuite că, în data de 01.08.2016, ar fi participat și la un scandal într-un local din Florești, săvârșind infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri și alte violențe și distrugere.

Patru mandate de aducere au fost puse în aplicare. În urma audierilor, două persoane au fost reținute. Acestea au fost prezentate a doua zi instanței, judecătorul însușindu-și propunerea de a emite pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism, furt, tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri și alte violențe și distrugere.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Acum! Amenințare cu bombă la Palatul de Justiție din Ploiești; forțele de ordine, mobilizate în număr mare

Astăzi, la ora 12.30, Palatul de Justiție din Ploiești a fost ținta unei amenințări cu bom…