Acasa Social Tariful RCA se plafonează la 6.149 lei/an pentru un camion

Tariful RCA se plafonează la 6.149 lei/an pentru un camion

2 min read
0
0
424

Transportatorii care protestează, astăzi, în Piața Victoriei au anunțat că au ajuns la un acord cu Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) cu privire la plafonarea tarifului RCA la valoarea de 6.149 lei/an pentru un camion față de 20.000 lei pe an în prezent.

O delegație de patru persoane din partea transportatorilor rutieri a mers, joi, la sediul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) pentru discuții pe marginea modalității de calcul al tarifelor polițelor RCA, au anunțat reprezentanții transportatorilor care au protestat în Piața Victoriei.

Transportatorii rutieri consideră că problemele cu care se confruntă, la ora actuală, sunt ignorate de către Guvern și amenință cu prelungirea protestului atât în Piața Victoriei, cât și în țară, până la rezolvarea cererilor pe care le-au înaintat autorităților.

„Am discutat cu colegii care se află la ASF și mi-au comunicat faptul că, în urma metodei de calcul pe care au stabilit-o, valoarea poliței RCA va fi plafonată la 6.149 lei /an de camion. Vă rog să îmi spuneți dacă sunteți de acord. Eu spun că este rezonabil acest tarif. Pentru a fi siguri de acest rezultat așteptăm din partea ASF un comunicat de presă oficial. Avem două ore începând cu ora 15:00 pentru plecarea din Piața Victoriei”, a declarat Augustin Hagiu, președintele FORT.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Noul OUG trebuie aplicat si politistilor! Societatea civilă cere testarea obligatorie pentru droguri a agentilor la intrarea în serviciu! Semneaza petiția!

Pentru ca aparatele Drug Test „sunt bune” și noua lege este formulata ” …