Acasa Social Studenții au depus jurământul la SRI

Studenții au depus jurământul la SRI

2 min read
0
0
877

Noua generație de studenți ai Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul” a depus astăzi, 30 septembrie 2016, jurământul militar. Ceremonialul marchează intrarea tinerilor în echipa SRI.

La eveniment au participat general de brigadă Adrian Ciocîrlan, adjunct al directorului SRI, precum şi colonel Niculae Iancu, rectorul Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul”, alături de şefi de unităţi centrale și teritoriale din Serviciul Român de Informaţii, invitaţi din partea conducerii instituțiilor partenere, profesori ai Academiei şi invitaţi ai cursanților, potrivit unui comunicat al instituției.

„Cu acest prilej, studenților li s-a urat bun venit în profesia pe care și-au ales-o, una ale cărei valori definitorii sunt patriotismul, integritatea și excelența.

Fiecare operațiune la care vor participa trebuie să fie derulată în serviciul cetățenilor României, într-o manieră asumată și transparentă, în conformitate cu specificul și atribuțiile instituției din care acum fac parte.

Totodată, au fost adresate mulțumiri tuturor participanților la acest eveniment festiv, care vor contribui în anii care urmează la formarea viitorilor ofițeri ai comunității naționale de informații.”
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Noul OUG trebuie aplicat si politistilor! Societatea civilă cere testarea obligatorie pentru droguri a agentilor la intrarea în serviciu! Semneaza petiția!

Pentru ca aparatele Drug Test „sunt bune” și noua lege este formulata ” …