Acasa Social Se reia programul de colectare a taxelor şi impozitelor locale la domiciliul ploieştenilor

Se reia programul de colectare a taxelor şi impozitelor locale la domiciliul ploieştenilor

1 min read
0
0
403

Site-ul Primăriei Municipiului Ploiesti, prin Serviciul Public Finante Locale Ploiesti,   informeaza ploiestenii că, începând cu data de 10 octombrie 2016, se reia   programul de colectare a impozitelor si taxelor locale la domiciliul acestora. Actiunea va începe în cartierul Mihai Bravu, în zilele de luni si miercuri între orele: 16.30 – 19.00. Prin acest program municipalitatea doreste să vina  in sprijinul cetatenilor ce nu pot ajunge la casierie. La fiecare scara a blocurilor va fi afişat un anunț în care vor fi informații privind sosirea echipelor de colectare. Echipele vor fi formate din cate două persoane ce vor purta ecuson emis de instituție precum si legitimația de serviciu.  Se pot plăti în acest mod amenzile şi impozitele eliberându-se chitanță cu ştampila instituției.

MediaSud nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, MediaSud nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

Susțineți redacția Mediasud.ro donând prin PayPal accesând butonul de mai jos:

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Noul OUG trebuie aplicat si politistilor! Societatea civilă cere testarea obligatorie pentru droguri a agentilor la intrarea în serviciu! Semneaza petiția!

Pentru ca aparatele Drug Test „sunt bune” și noua lege este formulata ” …