Acasa Eveniment S-au aprins Ploieștii! – FOTO

S-au aprins Ploieștii! – FOTO

3 min read
0
0
390

Luni seara, Ploieştiul a îmbrăcat haine de sărbătoare după aprinderea iluminatului festiv, administrația locală investind peste un milion de lei pentru acest eveniment.

Pe un frig pătrunzător şi în prezenţa a circa 1.500 de ploieşteni, Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a apăsat butonul care aprinde iluminatul de sărbători. Înaintea acestui moment, au fost difuzate colinde, iar Fanfara Consiliului Judeţean Prahova a susţinut un recital.

Alături de primar au fost prezenți şi cei doi viceprimari, George Pană și Cristian Ganea, dar și alţi consilieri locali şi judeţeni.

În cadrul evenimentului, au fost inaugurate „Căsuța lui Moș Crăciun” și „Trenulețul Veseliei”,  iar actorii Teatrului „Toma Caragiu” au susținut un spectacol pentru copii, aceștia primind și daruri de la Moș Nicolae. Totodată, Filarmonica Ploiești a susținut un recital.

În ciuda frigului, copii au fost prezenţi în număr mare și au numărat, împreună cu Adrian Dobre, secundele rămase până la momentul culminant al serii, aprinderea luminiţelor festive de sărbători.

Însă, marea bucurie a serii a fost venirea Moşului, care a împărţit sute de pungi cu cadouri pentru copii prezenţi la eveniment.

În acelaşi timp, o altă surpriză a reprezentat-o „Trenulețul Vesel”, un trenuleţ cu un vagon, vopsit în galben – albastru, care îi va plimba pe copii şi ploieşteni de la Târgul de Crăciun, aflat în centrul oraşului, până la Orășelul Copiilor de la Sala Sporturilor „Olimpia”.

Seara s-a încheiat cu o piesă de teatru, pusă în scenă de actorii Teatrului „Toma Caragiu” şi un mini-recital al „Filarmonicii” Ploieşti.

Evenimentele – spectacol vor continua, în fiecare zi, până pe data de 24 decembrie (inclusiv ) pe scena amplasată în parcul „Toma Socolescu” din vecinătatea Halelor Centrale.

Gabi Dima

pl1pl2pl3pl4pl5pl6pl7pl8

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Acum! Amenințare cu bombă la Palatul de Justiție din Ploiești; forțele de ordine, mobilizate în număr mare

Astăzi, la ora 12.30, Palatul de Justiție din Ploiești a fost ținta unei amenințări cu bom…