Acasa Politică Deputatul de Prahova, Virgil Guran, atacă în plină autostradă tandemul Ponta-Șova

Deputatul de Prahova, Virgil Guran, atacă în plină autostradă tandemul Ponta-Șova

2 min read
0
0
415

Deputatul de Prahova, Virgil Guran a făcut, un comentariu tendențios față tronsonul Comarnic-Brașov al autostrăzii A3, lucrare care ar fi trebuit începută de cel puțin patru ori, în ultimii zece ani, dar care tot de atâtea ori a rămas în stadiul de proiect.

Pe pagina pesonală de Facebook, Virgil Guran a reamintit declarațiile lui Victor Ponta și respectiv Dan Șova, urmate de o invitație ironică , pe autostradă. Comentariul a fost însoțit și de o poză pe măsură… ca o sugestie pentru cei doi.

Victor Ponta (PSD):”Vă garantez, dacă autostrada Comarnic – Brașov nu e gata până în 2016, eu nu mai candidez!”

Dan Șova (PSD): ”Începem autostrada Comarnic – Brașov și o terminăm până în 2016, chit că mă mut pe ea. Mă mut cu cortul pe autostrada Comarnic – Brașov și tot o termin!”

Vă invit la cort, domnilor Șova și Ponta, să vedeți cine va construi autostrada Comarnic – Brașov!

După cum știți, autostrada Comarnic-Brașov a creat multe polemici. În luna martie 2016, se spunea că România nu-și poate permite să dea 8,4 miliarde de euro pe 53 km de autostradă. Mai mult, față de declarațiile utopice de mai sus ale tandemului Ponta-Șova, mult mai realistă pare cea a preşedintelui Asociaţiei Române de Logistică, Ion Lixandru: „Singurul element care să justifice construcţia autostrăzii Comarnic-Braşov este şpaga care se dă pentru un obiectiv care să satisfacă mai multe interese“.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incident in Ploiești: Voluntarii și Flyerele False

În mijlocul campaniei electorale, lupta se intensifică, iar jocurile murdare încep să apar…