Acasa Justiție Un om de afaceri, de 45 de ani, ucis de concubina lui, în vârstă de 18 ani!

Un om de afaceri, de 45 de ani, ucis de concubina lui, în vârstă de 18 ani!

3 min read
0
0
383

Polițiștii au intrat în alertă, după ce un apel disperat la 112 anunța săvârșirea unei crime, culmea, într-unul dintre cele mai liniștite cartiere din Timișoara. Un om de afaceri, de 45 de ani, a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit, în propria casă, marți seară, de concubina lui în vârstă de 18 ani.

Bărbatul și tânăra lui iubită trăiau împreună. Din relatările unor prieteni, fata fugise de acasă, în urmă cu 2 ani, iar bărbatul și mama acestuia au hotărât să o găzduiască din compasiune. Fata spunea că provine dintr-o familie cu mulți frați, iar casa i-ar fi ars, iar părinții i-au murit. Se pare că tânăra era în depresie, de câteva săptămâni și urma un tratament.

Se pare că o ceartă aprigă a început între cei doi, iar fata s-a repezit, pe neașteptate, la bărbat și l-a lovit cu cuțitul. Când l-a văzut prăbușit la podea într-o baltă de sânge, fata s-a speriat și a apelat la numărul de urgență 112.

Potrivit presei locale, Dan Ardelean, omul de afaceri care a fost omorât de iubita în vârstă de 18 ani, era unul dintre cei trimiși în judecată în celebrul dosar instrumentat de DIICOT Timișoara, „minore pentru VIP-uri”. În procesul rețelei care exploata sexual eleve de liceu, fostul judecător Nicolae Tomuş şi fostul poliţist Ovidiu Gâţan au fost deja condamnaţi cu suspendare pentru că şi-au recunoscut faptele, iar Dan Ardelean era judecat, alături de mai multe persoane, fiind acuzat că a beneficiat de serviciile sexuale ale unor minore „livrate” de interlopul Paul Mânzu.

dan-ardelean

Concubina, după ce a fost audiată, a recunoscut faptul că este este cea care l-a ucis pe omul de afaceri, spunând că totul s-a petrecut pe fondul geloziei. Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore și urmează să fie prezentată cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Timiș.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Exercițiu cu detinutii de Simulare a Incendiului la Penitenciarul Ploiești

În data de 22 mai 2024, Penitenciarul Ploiești a fost gazda unui exercițiu de simulare a u…