Acasa Economic ANPC a încercat să oprească creșterea prețurilor la Vodafone! Instanța a dat liber

ANPC a încercat să oprească creșterea prețurilor la Vodafone! Instanța a dat liber

2 min read
0
0
37

Instanța a suspendat, printr-o hotărâre ce poate fi atacată cu recurs, ordinul prin care Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a blocat decizia unilaterală a Vodafone România, al doilea jucător local de telefonie mobilă, de majorare a tarifelor abonamentelor cu un euro începând cu luna mai. Practic, Vodafone are un prim succes în lupta cu ANPC care îi permite să majoreze în continuare prețul abonamentelor.
Vodafone are un prim succes în lupta cu ANPC care îi permite să majoreze în continuare prețul abonamentelor.

La începutul lunii mai, ANPC a anunțat că dispus ca un operator de telefonie mobilă să înceteze practicile comerciale incorecte față de consumatori, constatate în urma unui control, realizate în scopul majorării costurilor abonamentelor.

Surse din piață au declarat atunci pentru Profit.ro că este vorba de Vodafone România. Ordinul a fost precedat de o amendă de 70.000 de lei, anunțată de ANPC la 25 aprilie.

Vodafone România este al doilea operator de telefonie mobilă după cifra de afaceri și numărul de clienți. Operatorul român este parte a grupului britanic de telecomunicații Vodafone.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Economic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Americanii celebreaza 50 de ani de când au pășit pe lună! Susținătorii teoriei conspirației, au mai gasit o fotografie care susține falsul

Astăzi în special americanii celebrează 50 de ani de la primul pas pe făcut pe Lună. Apoll…