Acasa Diverse Traian Basescu ofensivă împotriva lui Kovesi

Traian Basescu ofensivă împotriva lui Kovesi

1 min read
0
0
364

Fostului președinte, Traian Băsescu a declarat că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, și-a dat acceptul ca Ioana Băsescu să fie filată, interceptată, supravegheată și provocată în acțiunea procurorilor pentru a o prinde și a o pune sub acuzare.

„De ce sunt pornit pe doamna Kovesi și de ce nu o mai cred? Ca să obțină probe împotriva familiei mele s-a pretat la a pune tehnică pe niște oameni de afaceri și a se duce la un copil de 30 de ani pentru a-l provoca și să obțină probe. Sau ce a făcut cu fiica mea… A emis mandat să fie filată, înregistrată în mediul ambiental, cu provocatori, cu supraveghere continuă. Cât de îndârjit să fii împotriva fostului președintelui ca să te pretezi la așa ceva împotriva membrilor familiei lui? Își va duce mandatul la final.”, a spus Traian Băsescu la România TV, la emisiunea realizată de Andreea Crețulescu.

MediaSud nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, MediaSud nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

Susțineți redacția Mediasud.ro donând prin PayPal accesând butonul de mai jos:

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Schimbarile Din Noul OUG: Poți Conduce Sub Influența Drogurilor in Absența Rezultatelor în 72 de Ore

Guvernul României a adoptat recent o nouă Ordonanță de Urgență care aduce modificări semni…