Acasa Diverse Polițist beat oprit cu focuri de armă

Polițist beat oprit cu focuri de armă

1 min read
0
0
414

Nu mai puțin de 12 focuri de armă au fost nevoiți să tragă polițiștii din Vâlcea pentru ca un coleg de-al lor să oprească mașina.

Sub-inspectorul de poliție de la Serviciul Rutier Călărași, Radu Bogdan Bogoslov, a făcut un scandal de pomină, după ce a fost oprit cu focuri de armă de oamenii legii de la Biroul Rutier Râmnicu Vâlcea. Acesta nu a oprit la semnalele agenților de poliție, fiind sub influența bauturilor alcoolice.

După o cursă nebună, acesta a fost reținut şi dus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi, de semenea,i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența bauturilor alcoolice.

MediaSud nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, MediaSud nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

Susțineți redacția Mediasud.ro donând prin PayPal accesând butonul de mai jos:

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Schimbarile Din Noul OUG: Poți Conduce Sub Influența Drogurilor in Absența Rezultatelor în 72 de Ore

Guvernul României a adoptat recent o nouă Ordonanță de Urgență care aduce modificări semni…