Acasa Justiție Tânără reținută, în urma perchezițiilor ce vizau hoții din locuințe

Tânără reținută, în urma perchezițiilor ce vizau hoții din locuințe

2 min read
0
0
363

Ca urmare a cercetărilor efectuate în cazul unor furturi din locuințe, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța — Biroul Investigații Criminale, cu sprijinul celor din cadrul Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Constanța și Prahova, sub coordonarea procurorului învestit în cauză din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au efectuat, ieri, șase percheziții domiciliare, pe raza județului Prahova, în urma cărora a fost probată activitatea infracțională a încă trei membri ai grupului infracțional organizat, respectiv G. L., în vârstă de 23 ani, S.G., în vârstă de 33 ani și S.E.-C., în vârstă de 39 ani, în prezent arestată în Franța.

În sarcina celor trei persoane, împreună cu ceilalți 29 de membri ai grupului, au fost reținute până în prezent 68 de furturi comise pe raza a 14 județe ale țării și în municipiul București.

Tânăra, în vârstă de 23 de ani, a fost reținută pe bază de ordonanță, urmând ca la data de 14.12.2016, aceasta să fie prezentată judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Exercițiu cu detinutii de Simulare a Incendiului la Penitenciarul Ploiești

În data de 22 mai 2024, Penitenciarul Ploiești a fost gazda unui exercițiu de simulare a u…