Acasa Politică Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu au cântat melodii patriotice în noaptea alegerilor, după ce au aflat că PRU nu a intrat în Parlament – VIDEO

Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu au cântat melodii patriotice în noaptea alegerilor, după ce au aflat că PRU nu a intrat în Parlament – VIDEO

1 min read
0
0
393

O înregistrare video postată pe Internet îi prezintă pe doi dintre liderii PRU, Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu, cântând melodii patriotice. Cei doi cântă fals, de mama focului, dar par tulburaţi. Probabil, din cauza rezultatului slab la alegeri.

Filmul a fost realizat în noaptea de duminică spre luni, imediat după încheierea alegerilor în care PRU nu a atins pragul electoral necesar pentru a intra în Parlament.

În acest clip video, cei doi oameni politici sunt aparent sub influența alcoolului. Sebastian Ghiță dispare la un moment dat din imagine, dar reapare după câteva secunde și strigă „Treceți batalioane române Carpații”.

Sebastian Ghiță dispare la un moment dat din cadru, după ce spune: „N-o să mai pierdem niciodată!„, dar reapare la câteva secunde pentru a cânta.

Clipul ar fi fost postat inițial pe Facebook de Bogdan Diaconu chiar în noaptea alegerilor, dar a fost șters la câteva minute. Luni, înregistrarea a fost postată din nou pe Internet de jurnalistul Mihai Munteanu.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incident in Ploiești: Voluntarii și Flyerele False

În mijlocul campaniei electorale, lupta se intensifică, iar jocurile murdare încep să apar…