Acasa Eveniment Percheziții în Prahova la persoane bănuite de furturi din locuințe

Percheziții în Prahova la persoane bănuite de furturi din locuințe

2 min read
0
0
416

În această dimineață, polițiștii din Vălenii de Munte efectuează nouă percheziții la persoane bănuite de săvârșirea mai multor furturi din locuințe și anexe gospodărești. Nouă mandate de aducere vor fi puse în aplicare.

La data de 14 decembrie a.c., polițiștii din Vălenii de Munte, sprijiniți de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale, efectuează nouă percheziții la persoane care ar face parte dintr-o grupare bănuită de săvârșirea mai multor furturi din locuințe și din anexe gospodărești. Descinderile au loc în orașul Boldești-Scăeni și comunele Păulești, Măgurele și Gornet.

Din cercetări, a reieșit că, începând cu luna septembrie a.c., persoanele în cauză ar fi pătruns în locuințele/anexele gospodărești din localitățile enumerate mai sus, de unde ar fi sustras bani și diverse bunuri (electronice, biciclete, unelte, obiecte de uz gospodăresc etc). Ulterior, bunurile erau valorificate.

Nouă mandate de aducere vor fi puse în aplicare.

Perchezițiile sunt efectuate cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. La acțiuni participă și lucrători ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Acum! Amenințare cu bombă la Palatul de Justiție din Ploiești; forțele de ordine, mobilizate în număr mare

Astăzi, la ora 12.30, Palatul de Justiție din Ploiești a fost ținta unei amenințări cu bom…