Acasa Cultură POPONEȚ A PRODUS UN FILM DE COMEDIE CARE A DEPĂȘIT RECORDUL STABILIT DE SELLY-5GANG LA ÎNCASĂRILE PE PRIMUL WEEKEND! ” MIAMI BICI”! VEZI TRAILERUL!

POPONEȚ A PRODUS UN FILM DE COMEDIE CARE A DEPĂȘIT RECORDUL STABILIT DE SELLY-5GANG LA ÎNCASĂRILE PE PRIMUL WEEKEND! ” MIAMI BICI”! VEZI TRAILERUL!

3 min read
0
0
385

În ultimele două decenii, din cinematografele românești au lipsit abordările mai relaxate, filme mainstream, create fix pentru a aduce oameni în cinema și fără pretenții de a câștiga premii la festivaluri internaționale. Multe dintre incercarile regizorilor români pe aceasta nișă s-au dovedit a fi un eșec. Au sfârșit să fie difuzate, extrem de repede, pe posturi de televiziune în zilele de weekend. Unele au ajuns chiar pe YouTube.

Regizorul serialului Vlad de la Protv, Jesus del Cerro, se pare ca are reteta succesului si asta a dovedit-o cu proaspatul film Miami Bici.

Miami Bici, pelicula cu Bromania (Matei Dima) și Codin Maticiuc ( Poponeț), a devenit cel mai vizionat film românesc din ultimii 26 de ani după primul weekend de la lansarea în cinematografe.

Peste 153.000 de spectatori au văzut, în primele zile de lansare, comedia regizată de Jesus del Cerro.  Astfel, s-a depășit recordul stabilit în primul weekend de filmul scos de vloggerul Selly – 5Gang: Un altfel de Crăciun, cu Matei Dima în rol de regizor.

Recordul filmului cu Selly, din primul weekend, a fost de 146.000 de spectatori.

Scenariul filmului „Miami Bici” este scris de Codin Maticiuc și Alex Coteț și produs pe banii lui Maticiuc.

Pelicula este filmată în cea mai mare parte în Statele Unite. Urmărește călătoria peste Ocean, plină de peripeții, a lui Piciu (Codin Maticiuc) și Bilă (Matei Dima). Ei pleacă la Miami în mijlocul iernii, pentru a trăi atât visul american, cât și visul românesc de a se îmbogăți rapid.

Iata trailerul

 

Mai puteti citi pe mediasud.ro

Drogurile și sexul!

Detalii pe link

Drogurile și sexul!

 

 

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

4.325.000 lei de la Guvern pentru Poaiana Campina! Afla unde se duc banii

Pentru refacerea infrastructurii locale distrusă de calamitățile naturale, comunei Poiana …