Acasa Eveniment ALERTA! Polițiști vor fi obligați sa poarte protectie contra virusului, iar M.A.I. va schimba modul de actiune al agentilor

ALERTA! Polițiști vor fi obligați sa poarte protectie contra virusului, iar M.A.I. va schimba modul de actiune al agentilor

2 min read
0
0
2,107

În aceste zile, Ministerul Sănătății va completa cadrul legislativ cu măsuri necesare pentru carantină și pentru managementul cazurilor suspecte și confirmate de infecție cu coronavirus (COVID-19). Va fi extinsă campania de informare a populației privind infecția cu noul coronavirus, măsurile de prevenire individuale și colective care trebuie luate și va fi elaborat un buletin de informare zilnic privind evoluția situației la nivel internațional și eventualele măsuri suplimentare luate de autoritățile române.

În acest context vor fi luate masuri extreme. Personalul bugetar care intra in contact direct cu populatia va fi obligat sa aiba in dotare maști protectoare si manusi.

M.A.I urmeaza sa puna la dispozitia agentilor de politie de la ordine publica si rutiera masti eficiente pentru protectie impotriva coronavirusului care au specificatiile N95 certificat NIOSH EU FFP2, manusi protectoare si solutii de dezinfectante.

Regulile si modul de actiune va fi schimbat drastic de catre reprezentantii M.A.I. si va fi prelucrat pe unitati in functie de propagarea coronavirusului.

Mai puteți citi pe mediadud.ro

Polițistă dată afară după ce a pozat indecent pe internet

Detalii pe link

Polițistă dată afară după ce a pozat indecent pe internet

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Primarul Ploieștiului vrea să inchidă piețele! Decizia nu va duce decât la o supraaglomerare a magazineleor cu propietari străini, pe care bineînțeles nu le poate închide!!

Liberalul Adrian Dobre, primarul în funcţie al Ploieştiului, a anunţat într-o conferinţă d…