Acasa Cultură Drogurile și sexul!

Drogurile și sexul!

4 min read
0
0
196

Pentru bărbați, drogurile sunt despre performanță. Totul se rezumă la sculă: dacă drogurile îți fac falusul mai mare, mai tare și mai rezistent, asta-i tot ce contează. Pentru femei, e mai mult vorba de senzualitatea experienței.

Drogurile pe care oamenii le consideră în general bune pentru sex sunt stimulentele

Drogurile stimulente îți dau energie, deci dacă faci sex și vrei să te miști viguros, atunci ceva care-ți amplifică stamina, performanța și energia poate fi un lucru util. Aici intră cocaina, MDMA sau amfetaminele. Dar e bine de stiut ca stimulenții tind să ti usuce membrana mucoasă,  deci e bine să investești în niște lubrifiant.

Se spune că și iarba e bună pentru sex

Dacă reusesti sa ramai treaz canabisul are un efect destul de pozitiv asupra femeilor. Dar dacă ești prea spart, poți să adormi. Probabil că e un pic anost să ai un partener care adoarme în timpul actului sexual.

Din categoria stimulentelor, trebuie să luăm în considerare și efectele MDMA

Un drog ca MDMA va amplifica intimitatea și încrederea in cineva necunoscut. Acest drog îți poate da un sentiment fals de intimitate cu un străin. Asa ca atentie in ce imprejurari il folositi ca dupa o aventura de-o noapte sa nu aveti dezamagirea ca partenerul sa nu fie totusi dragostea vieții tale.

Cocaina poate să ajungă să-ți ofilească penisul, iar acest lucru nu este foarte folositor. Pentru unele femei, cocaina poate fi un afrodiziac. Mărește încrederea în sine și energia, dar prea multă te poate face să te simți prea agitată și nervoasă.

Când vine vorba de psihedelice, cu cat mai puțin, cu atat mai bine. Un pic de substanță psihedelică ar putea să te facă să te simți atât de distras încât să nu poți rămâne excitat sexual. Pentru unii oameni o doză mică de LSD poate amplifica experiența. Însă daca iei prea mult, ajungi să auzi sau să vezi chestii si nu prea pot să-mi imaginez cum sexul ar fi lucrul pe care ai vrea să-l faci.

În orice caz, nu drogurile sunt solutia unei vieti sexuale. Dacă ai de gând să combini drogurile cu sexul, asta ar trebui să fie excepția, nu normalitatea. Altfel pierzi capacitatea de a te bucura de sex fără droguri.

 

Mai puteți citi pe mediadud.ro

O POLIȚISTĂ DIN TÂRGU MUREȘ „A RUPT” INTERNETUL
https://mediasud.ro/o-politista-din-targu-mures-a-rupt-internetul/

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Blanche Monnier – sechestrată 25 de ani în camera sa, chiar de propria mamă, doar pentru că a iubit pe cine nu trebuia

Blanche Monnier – sechestrată 25 de ani în camera sa, chiar de propria mamă, doar pentru c…