Acasa Eveniment Percheziţii în Ploiești la persoane bănuite de falsificare de monede străine şi înşelăciune

Percheziţii în Ploiești la persoane bănuite de falsificare de monede străine şi înşelăciune

2 min read
0
0
56

Poliţiştii prahoveni au efectuat trei percheziţii la persoane bănuite de falsificare şi punere în circulaţie de monede străine falsificate, precum şi înşelăciune, informează IPJ Prahova. Cele trei percheziţii au avut loc marţi în Ploieşti.

„Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, au documentat activitatea infracţională a trei persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de falsificare de monede străine, punere în circulaţie de monede străine falsificate şi înşelăciune. În urma cercetărilor a rezultat că, în luna martie a.c., cei trei bănuiţi au plasat un număr de trei bancnote false de 50 de euro”, precizează IPJ Prahova.

La percheziţii au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, un pistol cu muniţie neletală, două încărcătoare, cinci cartuşe, o puşcă cu aer comprimat, patru telefoane mobile, trei grame de cannabis, ustensile de consum droguri şi suma de 6.700 de euro.

Trei mandate de aducere au fost puse în executare, iar după finalizarea audierilor s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore a două dintre aceste persoane, urmând a fi prezentate procurorului de caz în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Ambasadorul Romaniei in China, aflat sub influenta alcoolului, a lovit un autobuz si s-a refugiat in ambasada

Ministerul Afacerilor Externe de la Bucureşti a confirmat, azi, faptul că ambasadorul Româ…