Acasa Front Atentie! ȘPĂGI LA TELEVIZIUNI CA SĂ-ȚI CÂNȚI MELODIA ÎN CADRUL EMISIUNILOR DE „DIVERTISMENT”

Atentie! ȘPĂGI LA TELEVIZIUNI CA SĂ-ȚI CÂNȚI MELODIA ÎN CADRUL EMISIUNILOR DE „DIVERTISMENT”

3 min read
0
0
84

„Neatza cu Răzvan și Dani” este un matinal prezentat de Răzvan Simion și Dani Oțil pe postul Antena 1, începând cu anul 2008. Conceptul emisiunii aparține regizorului Miki Balbae. Matinalul „Neatza” a fost prezentat și de Horia Brenciu în anii 2000-2002.

Ca în toate emisiunile de gen, în scenariul zilnic de tip „salată de boeuf”, au ca pauze muzicale diferiți artiști în devenire care vin să-și prezinte „operele” muzicale. Melodii care, în proporție de 100%, nu ajung nici macar în atenția urmăritorilor de Youtube!

În  nepăsarea lui, spectatorul nu-Și pune întrebarea : „Cum a ajuns să cânte anonimul aici?” Ne uitam și trecem momentul!

În spate, însă, altfel sta treaba! Daca „fetița” lui „tata” care are bani își dorește să fie artistă, tăticul trage sforile necesare! Că doar nu va închipuiți că, mâine, compuneți o melodie și ajungeți să o prezentați la „Răzvan și Dani”!

Vă trebuie „conexiunea”, intrarea si pe urmă șpăguța! Șpăguța nu se dă prezentatorilor, șpăguța se dă producătorului sau a celor care propun play-listul pentru viitoarea emisiune.

Casele de discuri, producătorii au cunoștințele necesare, iar atunci când e cazul „se face plata” pentru un artist pe care-l promovează, ca atunci când e gata și clipul să apară în prim-time!  Aceasta este o practică uzuală pentru toate emisiunile de divertisment.

Un scandal public de amploare a avut loc si cu Maria Almășan, acum câțiva ani, când prezentatoarea modera o emisiune la TVR1.

Atunci ea a fost acuzată că lua spagi de la firme pentru a le promova în cadrul emisiunii. De asemenea, este de notorietate că, până în 89′ și după, cântăreții de muzică populară se întreceau să dea bani grei cunoscutei Maria Murărescu, prezentatoare a emisiunii „Floarea din Grădină” pentru a avea șansa de a presta câteva minute în cadrul emisiunii.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

FC Petrolul – Concordia Chiajna 3-0

Victorie clară obținută de către FC Petrolul în fața Concordiei Chiajna, într-un meci în c…