Acasa Justiție Jaf la un magazin din Capitală

Jaf la un magazin din Capitală

3 min read
0
0
391

În cursul zilei de ieri, 4 octombrie a.c., polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au identificat și reținut doi tineri, amândoi în vârstă de 19 ani, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie asupra personalului unui magazin din sectorul 5.

La data menționată, Secția 24 Poliție a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, în jurul orei 15:10, într-un magazin din sectorul 5, doi tineri au fost surprinși de vânzători, imediat după ce au sustras de pe raft, mai multe produse alimentare.

În urma sesizării, polițiști Secției 24 au procedat la verificări în zonele adiacente locului comiterii faptei, iar la scurt timp, au observat două persoane cu semnalmente celor bănuiți de tâlhărie, fapt pentru care s-a procedat la oprirea și legitimarea acestora.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că cei doi, însoțiți de o tânără în vârstă de 16 ani, s-au deplasat la magazinul menționat, de unde au sustras produse alimentare, iar la ieșirea din magazin, au fost opriți de angajați, moment în care, pentru a-și asigura scăparea, cei doi au împins-o pe vânzătoare și l-au lovit pe vânzător cu pumnii și picioarele și cu o ladă din plastic.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 24, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie cu cei în cauză în stare de reținere, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

MediaSud nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, MediaSud nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

Susțineți redacția Mediasud.ro donând prin PayPal accesând butonul de mai jos:

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Exercițiu cu detinutii de Simulare a Incendiului la Penitenciarul Ploiești

În data de 22 mai 2024, Penitenciarul Ploiești a fost gazda unui exercițiu de simulare a u…