Acasa Justiție Grupare de traficanți de droguri de mare risc, destructurată de polițiștii prahoveni

Grupare de traficanți de droguri de mare risc, destructurată de polițiștii prahoveni

3 min read
0
0
424

Astăzi, polițiștii de combatere a criminalității Organizate din Ploiești și ai Direcției de Operațiuni Speciale din I.G.P.R. au efectuat 7 percheziții în municipiul București, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc. Ieri, au fost organizate două acțiuni de prindere în flagrant în Capitală.

La data de 11 noiembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești și ai Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. — S.T. Ploiești, au efectuat 7 percheziții în municipiul București.

Din cercetări a rezultat că, în cursul anului 2016, membrii grupării ar fi vândut substanțele interzise unor consumatori din municipiul București și din județul Prahova.

În seara zilei de 10 noiembrie a.c., polițiștii au organizat în București două activități de prindere în flagrant, în urma cărora 4 membri ai grupării încercau să comercializeze droguri.

În urma perchezițiilor de astăzi, de la locuințele celor în cauză au fost ridicate diferite cantități de cannabis, comprimate de metadonă, seringi folosite, medicamente cu conținut stupefiant.

Astfel, au fost ridicate 241 de comprimate de ecstasy, aproximativ 4 grame de ciuperci halucinogene, 40 de grame de cannabis, ustensile pentru consum, ambalaje pentru distribuirea drogurilor, sume de bani și telefoane mobile.

Urmează să fie aduse la audieri peste 30 de persoane. Cercetările sunt continuate în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Exercițiu cu detinutii de Simulare a Incendiului la Penitenciarul Ploiești

În data de 22 mai 2024, Penitenciarul Ploiești a fost gazda unui exercițiu de simulare a u…