Acasa Social Grefierii din toată țara au întrerupt activitatea între orele 10.00 – 13.00

Grefierii din toată țara au întrerupt activitatea între orele 10.00 – 13.00

2 min read
0
0
380

Grefierii din toată ţara au întrerupt activitatea, vineri, între orele 10.00 – 13.00, fiind vorba de protest spontan în faţa sediilor instanţelor sau parchetelor, totodată un pichet având loc şi în Capitală, în faţa Ministerului Justiţiei, anunţă Asociaţia Grefierilor din România.

“Pentru recunoaşterea, apărarea drepturilor şi intereselor categoriei profesionale a grefierilor, grefieri arhivari şi registratori, grefieri statisticieni şi grefierii documentarişti din cadrul instanţelor şi parchetelor de pe lângă acestea, întrerupem activitatea în data de 07.10.2016 între orele 10 – 13, prin protest spontan în toate oraşele din ţară, în faţa sediilor instanţelor sau parchetelor, atât grefieri de instanţe cât şi cei din cadrul parchetelor, simultan cu desfăşurarea mitingului la Bucureşti”, potrivit unui comunicat de presă al Asociaţiei Grefierilor din România.

Totodată, sindicaliştii invită grefierii din cadrul instanţelor şi parchetelor din toată ţara să se unească și să se ralieze protestelor din ţară pentru susţinerea Federaţiei Naţionale Sindicale Projust, care vineri, între orele 10.00 – 13.00, pichetează sediul Ministerului Justiţiei la Bucureşti.

Scopul acestor manifestări constituţionale şi legale este determinat de necesitatea îmbunătăţirii situaţiei profesionale şi economice a categoriei noastre de personal, parte componentă şi esenţială a sistemului judiciar.

MediaSud nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, MediaSud nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

Susțineți redacția Mediasud.ro donând prin PayPal accesând butonul de mai jos:

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Noul OUG trebuie aplicat si politistilor! Societatea civilă cere testarea obligatorie pentru droguri a agentilor la intrarea în serviciu! Semneaza petiția!

Pentru ca aparatele Drug Test „sunt bune” și noua lege este formulata ” …