Acasa Front Ploiestenii sunt in alerta! Angajatii operatorului Rosal sunt din nou in greva!

Ploiestenii sunt in alerta! Angajatii operatorului Rosal sunt din nou in greva!

2 min read
0
0
137

Angajaţii operatorului Rosal, care asigură serviciile de salubritate în municipiul Ploieşti, sunt în grevă, luni, ei fiind nemulţumiţi de faptul că, din nou, nu şi-au primit salariile la timp.

Directorul Regiei Autonome de Servicii Publice (RASP) Ploieşti, Zoia Staicu, a declarat, pentru Agerpres, că încă din weekend au apărut disfuncţionalităţi la capitolul curăţenie căi publice, nefiind asigurat personalul necesar pentru realizarea acestei activităţi, iar luni au intrat în grevă salariaţii care execută activitatea de colectare, transport şi transfer deşeuri municipale.

În context, au fost transmise adrese către operator şi către Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) „Parteneriatul pentru Managementul Deşeurilor Prahova”, aceasta din urmă gestionând contractul privind activitatea de colectare, transport şi transfer deşeuri municipale.

Directorul adjunct al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) „Parteneriatul pentru Managementul Deşeurilor Prahova”, Geanina Bădicu, a declarat, pentru Agerpres, că probleme sunt şi în alte 8 localităţi ale judeţului, unde Rosal avea, luni, grafic de colectare a deşeurilor, însă angajaţii nu au ieşit pe teren.

ADI a trimis Rosal notificări de remediere a situaţiei în termen de 24 de ore, în caz contrar urmând să fie aplicate penalităţi conform contractului, informează g4media.ro

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Autostrada Soarelui este singurul loc din lume unde politia rutiera are ordin sa-si execute serviciul cu spatele

Felul în care se circulă pe autostrăzile din România dovedește că foarte mulți șoferi fie …