Acasa Sport Duminică, „Semimaraton Ploieşti – 2019” – eveniment sportiv filantropic

Duminică, „Semimaraton Ploieşti – 2019” – eveniment sportiv filantropic

2 min read
0
0
16

Primăria Municipiului Ploieşti invită ploieştenii să participe la evenimentul „Semimaraton Ploieşti – 2019”, care se va desfăşura duminică, 09 iunie 2019, începând cu ora 09.00, la Parcul Municipal Vest.
Municipalitatea ploieşteană susţine acest eveniment sportiv inedit, derulat sub îndemnul „Aleargă sau donează în super cursa faptelor bune!”, fiind partener instituţional al organizatorului – Fundaţia Comunitară Prahova.
„Semimaraton Ploieşti” reprezintă un eveniment sportiv filantropic, primul de acest gen creat pe plan local. Această super cursă a faptelor bune îşi doreşte să strângă laolaltă persoane pentru care alergatul este un stil de viaţă, familii cu copii, care percep alergatul ca pe un timp petrecut cu folos împreună, oameni inimoşi, care vor să se implice activ în susţinerea unei cauze, ONG-uri şi grupuri de iniţiativă, care au nevoie reală de ajutor şi susţinere financiară, companii, corporaţii şi antreprenori, care vor să se implice în procesul de strângere de fonduri.
Ploieştenii doritori să se implice activ sau să se distreze într-un mod sănătos, alergând pentru o cauză bună, sunt invitaţi să vină la „Semimaraton Ploieşti -2019”, în cadrul căruia sunt programate următoarele curse: semimaraton – 21 km, semimaraton – 21 km ştafetă, cross – 3 km, cursa familiilor – 1 km.
Totodată, organizatorii au pregătit ateliere pentru copii şi un târg de promovare a faptelor bune.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Americanii celebreaza 50 de ani de când au pășit pe lună! Susținătorii teoriei conspirației, au mai gasit o fotografie care susține falsul

Astăzi în special americanii celebrează 50 de ani de la primul pas pe făcut pe Lună. Apoll…