Acasa Justiție Două infracțiuni de braconaj și una de nerespectare a regimului armelor la Mănești, Prahova

Două infracțiuni de braconaj și una de nerespectare a regimului armelor la Mănești, Prahova

2 min read
0
1
393

Două infracțiuni de braconaj și una de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, într-un dosar întocmit în urma unui control efectuat pe fondul cinegetic nr. 15 Mănești, Prahova.

Sâmbătă, polițiști ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat un control la partidele de vânătoare organizate pe fondul cinegetic nr. 15 Mănești. Astfel, în jurul orei 10,30, a fost depistat un bărbat de 62 de ani din municipiul Ploiești, care, în calitate de organizator al unei partide de vânătoare colectivă, a permis fără drept participarea unui minor de 15 ani, căruia i-a încredințat o armă de vânătoare.

La aceeași partidă de vânîtoare a fost depistat și un tânăr de 20 de ani din Târgșoru Vechi care, în calitate de paznic de vânătoare, avea asupra sa arma de serviciu, fără a fi înscris în autorizația de vânătoare colectivă eliberată în condițiile legii de gestionar. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de braconaj și una de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, cercetările fiind continuate de polițiștii serviciului. Totodată, a fost aplicată și o sancțiune contravențională.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Exercițiu cu detinutii de Simulare a Incendiului la Penitenciarul Ploiești

În data de 22 mai 2024, Penitenciarul Ploiești a fost gazda unui exercițiu de simulare a u…