Acasa Social Deputaţii ar putea da astăzi votul final pentru creşterea salariilor

Deputaţii ar putea da astăzi votul final pentru creşterea salariilor

1 min read
0
0
379

Votul final pentru creşterea salariilor bugetarilor va fi dat luni în Camera Deputaţilor. Şedinta de marţi a fost suspendată din lipsă de cvorum.

Deputaţii din Comisiile Juridică, de Buget-Finanţe şi Muncă au adoptat la începutul săptămânii trecute mai multe amendamente pentru creşterea salariilor din sănătate, învăţământ, asistenţă socială şi de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Deciziile lor au fost criticate de ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, care a spus ca va fi nevoie de peste 4 miliarde de lei pentru a acoperi aceste majorări salariale.

MediaSud nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, MediaSud nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

Susțineți redacția Mediasud.ro donând prin PayPal accesând butonul de mai jos:

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Noul OUG trebuie aplicat si politistilor! Societatea civilă cere testarea obligatorie pentru droguri a agentilor la intrarea în serviciu! Semneaza petiția!

Pentru ca aparatele Drug Test „sunt bune” și noua lege este formulata ” …