Acasa Diverse CONTROLUL MINCIUNII ȘI LIMBAJUL SECRET

CONTROLUL MINCIUNII ȘI LIMBAJUL SECRET

11 min read
0
0
107
De-a lungul secolelor, adeptii Fratiei au inteles ca in cazul in care chinuiesti un copil chiar in pintecul mamei, mintea acestuia se va disocia cu usurinta. De aceea, mamele sunt torturate in timpul sarcinii pentru a traumatiza astfel copiii din pântecele lor. De pilda, fetusii sunt injunghiati cu ajutorul unor ace introduse in pintecul mamei. Multi se nasc prematur din cauza acestor procedee, lucru de care se tine apoi seama in procesul de selectie a lor.
Dupa nastere, copilul este repartizat uni programator, fiind lasati pe mâna  umbrelor conduse de Fratie. Copii sunt legati de mii de fire psihice de programare ce impun subordonarea in totalitate a acestor umbre. Sunt transformati in roboti inca la cea mai frageda vârsta. Astfel, programarea ii impune copilului sa devina un robot.
Toate metodele sunt folosite pentru a coplesi simturile copiilor tinuti in custi, creând in mintea lor o disociere. Mirosuri fetide de excremente si de mâncare stricata le distrug simtul mirosului. Sunt hraniti hraniti cu sânge pentru a le perverti simtul gustului. Simtul auzului le este afectat prin incantatii ale programatorilor imbracati in robe satanice, prin batai puternice de tobe, prin bâziitul curentului electric care trece continuu prin peretii custilor si printr-un bombardament cu ultrasunete.
Simtul echilibrului le este afectat prin invârtirea custii si balansarea ei, dându-le copiilor mici senzatia ca vor cadea. Peste toate, copiii sunt privati de somn si sunt drogati.
Springmeier si Wheeler au fost victime a programarii guvernamentale si au afirmat in cartea lor aceasta:
Toate metodele inimginabile sunt greu de crezut, dar acesta este adevarul.
Cea de-a patra etapa consta in a priva copiii de tot ce este frumos si nobil in aceasta lume. Ei sunt tinuti in custi si chinuiti cu socuri electrice. Simturile lor sunt intinse la maximum, pâna când cedeaza, devenind amortite. Martorii oculari care i-au vazut pe acesti copii i-au descris ca niste „zombi” …. In ceea de a patra etapa, copiii sunt infometati, tinuti in frig si goi. Cind, dupa o suferinta de 42 – 72 de ore, isi vad in sfârsit maestrul sau ingrijitorul iubit, ei se simt fericiti si se disocieaza de durere si suferinta ultimelor ore. Ei cred ca vor primi, in sfârsit, ajutorul pe care il asteapta.
Programatorul isi arata insa latura cea mai demonica. Pentru a face față acestei noi lovituri, prin care persoana in care aveau cea mai mare incredere nu numai ca ii respinge, dar ii si raneste, mintea lor continua sa se disocieze, proces care a inceput inca de la nastere.
Multi pun mereu si des aceasta intrebare: unde sunt copiii disparuti?
Unii se intreaba cum pot aceste umbre sa fie atât de inumane? Pentru ca sunt reptilieni si nu cunosc emotiile pe care le simtim noi oamenii si au ca scop inlaturarea oricarei urme de constiinta care le-ar putea zdruncina vreodata puterea.
Copii alesi sunt de regula foarte inteligenti, caci s-a descoperit ca cei lipsiti de inteligenta nu pot fi programati pe nivelul dorit. Aceste umbre reptiliene folosesc femei de prasila, care le nasc copii membrilor acestor familii ce sunt purtatori de nume regale si cei care ocupa pozitii importante in toate statele lumii.
Acesti copii programati sunt plasati apoi in pozitii de putere, in politica afaceri, banci, armata si mass-media, fara ca opinia publica sa se revolte ca membrii acelorasi famiilii ii conduc generatii la rând si ca sunt programati de aceste umbre reptiliene.
Copiii care nu sunt supusi unor nasteri traumatizante sunt obligati la o „educatie” foarte dificila si sunt supusi unor torturi cumplite, pentru a diviza mintile lor deja partial dezvoltate. Aceste bestii de programatori folosesc groaza la scara inimaginabila:
De pilda, unii copii sunt lasati in locuri intunecate, in care misuna paianjeni si serpi. Li se spune apoi ca, daca vor „face pe mortii”, paianjenii si sepii nu-i vor musca. Altfel spus, sunt incurajati sa se disocieze.
Pentru a scoate si mai mult in evidenta aceasta idee, sunt lasati sa doarma in sicrie. Sunt fortati sa ucida si sa manânce alti copii si sunt scufundati in excremente, urina si sânge.
Majoritatea copiilor sclavi experimenteaza toate aceste orori pâna la virsta de 4-5 ani. Unul din simtomele comune ale programarii si abuzuri sexuale la care sunt supusi copiii sunt tulburarile alimentare, de genul bulimiei. Acest simtom apare la copiii abuzati regulat in cadrul unor ritualuri si controlati mental, la fel ca si tentativele de sinucidere si auto-mutilare.
Incapacitatea de a mentine o relatie de cuplu stabila este un alt simtom, la fel ca si zbaterea pleoapei stângi. Cathy O Brien povesteste ca, odata, a fost torturata prin introducerea unui ac in ochi. Aceasta trauma oculara la care se adauga si introducerea unui cip in spatele retinei este foarte frecvent intâlnita la persoanele programate.
Acesti programatori creeaza monstri care creeaza apoi noua generatie de monstri si intregul proces este controlat de reptilieni. Principalul obiectiv este anihilarea vointei copilului, astfel incât acesta sa faca exact ce i se spune, fara a crânci.
Acelasi scop si aceleasi metode se aplica astazi in sistemul educativ din Marea Britanie, extinzându-se si in restul lumii, caci el este cel care ii va da pe liderii si administratorii de mâine ai Fratiei, cei care vor implementa urmatoarea etapa a Agendei reptiliene care de fapt o vedem chiar azi. O decadere  accelerata catre o noua lume de zombi de loturi care vor executa ordinul ca un robot fara sentimente.
Sunt dezvaluiri traite si inimaginabil de conceput, care se intâmpla si in acest moment, iar omenirea trebuie sa-si ridice privirea si sa actioneze. De frica si aceste reptile se tem, dar se tem cu raceala si impun un sistem care nu mai este un secret.
„Când ai eliminat valul tot ce ramine de vazut este adevarul. Trebuie sa eliminam ca nu stim, amprentele omului si gândirea este inteligenta si iubirea, aceste daruri pot sfarâma matrita acestor umbre in miliarde de aschii, iar sfârsitul trebuie sa aiba un sfârsit.
Sa cunosti inseamna sa vezi; nu sa speri si sa accepti baltoaca mizerabila programata de aceste umbre criminale care impun omenirii sa accepte: Noua Ordine Mondiala, adica legea: SS.
Toni Savu
  • JOC FINAL! Film documentar

    URMĂRIȚI FILMUL DOCUMENTAR ” JOC FINAL” …
  • OCHII MORȚI

    Adevarat s-a exprimat Gandhi: „Chiar daca te afli in minoritate, chiar daca esti abs…
  • NU RÂDE, CITEȘTE – NAINTE – 8

    Pentru lichidarea unui stat se incepe prin a-i altera, a-i sterge memoria: ii distrugi car…
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Stiati ca in Romania exista „Podul lui Dumnezeu”?

Podul lui Dumnezeu din comuna mehedinţeană Ponoare este unul dintre cele trei poduri natur…