Acasa Eveniment Ploieșteanca Bianca Răileanu a câștigat titlul de MISS ROMÂNIA, ediţia 2019

Ploieșteanca Bianca Răileanu a câștigat titlul de MISS ROMÂNIA, ediţia 2019

2 min read
0
0
433

Finala Concursului naţional MISS ROMÂNIA, ediţia 2019, s-a desfăşurat joi seară, la Casa de Cultură a Studenţilor din campusul Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti.
Câştigătoare marelui titlu este Bianca Răileanu, în vârstă de 17 ani, din Ploiești.
Ca urmare a câştigării titlului naţional de MISS ROMÂNIA, Bianca Răileanu va putea urma gratuit cursurile uneia dintre facultăţile Universităţii Spiru Haret.

De la vârsta de 6 este componentă a trupei de dans Happy Dance (profesor-coregraf Alexandra Negulescu „Zizik”).
Bianca este elevă a Liceului Tehnologic de servicii ” Sf. Apostol Andrei ” Ploieşti şi pasiunea ei cea mai mare este dansul.
 A participat la diverse concursuri de dans şi evenimente unde am obţinut diferite premii şi trofee, acumulând şi experienţă la fiecare participare.
Şi celelalte concurente au primit premii ce constau în cărţi pe teme educative, culturale, formative, abonamente la bibliotecă şi cursuri de formare.

Nu este pentru prima dată când Organizaţia Miss România, ce acţionează efectiv nonprofit, creează posibilitatea câştigătoarelor marelui titlu de a urma, gratuit, cursuri universitare, educaţionale, formative.
Obiectivul acestei organizaţii este acela de a menţine în rândul tinerilor tradiţiile româneşti şi valorile unei reale educaţii.
Festivitatea de premiere s-a desfăşurat în costume tradiţionale româneşti deoarece prezentarea portului popular este o probă esenţială a acestui concurs.
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Ambasadorul Romaniei in China, aflat sub influenta alcoolului, a lovit un autobuz si s-a refugiat in ambasada

Ministerul Afacerilor Externe de la Bucureşti a confirmat, azi, faptul că ambasadorul Româ…