Acasa Sport Chedra „a stins” lanterna Copacabana Stars. Cristian Mihăiță a reușit un hat-trick!

Chedra „a stins” lanterna Copacabana Stars. Cristian Mihăiță a reușit un hat-trick!

4 min read
0
0
191

În etapa a 9-a a Ligii a A de minifotbal, Chedra a reușit cea de-a opta victorie consecutivă. Împotriva formației Copacabana Stars, roș-negrii s-au impus categoric, cu scorul de 9-3. Elevii lui Dragoș Chelba au înscris primii, prin Cristian Mihăiță, în minutul 4, urmând ca șase minute mai târziu, Cristian Gavrilă să mărească avantajul; 2-0. Cu o echipă formată 90% din tineri, Copacabana s-a văzut dominată copios, și Marian Matei a îndeplinit o simplă formalitate în minutul 15, ducând scorul la 3-0. Producând mici modificări de efectiv, Dragoș Chelba îi trimite în teren și pe Iulian Trandafir, Ionuț Herea, Georgian Condrea și Georgian Ghiță, formând un prim șase inedit. Astfel, noii intrați au dat randamentul maxim și, după multe ocazii la poarta adversarilor, Georgian Ghiță înscrie spectaculos, la debutul în campionat, cu călcâiul, după o pasă primită de la Andrei Rusu, făcând ca scorul să devină 4-0 chiar înaintea ultimului fluier al primului act.

Repriza a doua a început ca și prima, cu atacuri furibunde la poarta adversă; Cristian Mihăiță, Cristian Gavrilă și Georgian Condrea întrecându-se în ratări, ca în cele din urmă, al doilea să facă 5-0, după ce a trimis o ghiulea în plasă. Așadar, o dublă pentru atacantul cu numărul 11.

Un minut mai târziu, scorul se face 6-0, Cristian Mihiăță aflându-se la finalizare, urmat de Iulian Trandafir, care sparge gheața în acest sezon, în minutul 27. 7-0, și Copacabana părea că va pleca cu un sac de goluri de la acest meci. Dar motivația și dorința juvenilă și-a spus cuvântul, astfel, în minutul 31, Chedra încasează primul gol pe fondul unei relaxări. Încă o dată, Dragoș Chelba recurge la schimbări rapide, Herea intră în locul lui Rusu, Matei în locul lui Pripu și Condrea în locul lui Gavrilă, iar jocul începe să prindă o viteză în plus. Totul pentru ofensivă, și Cristian Mihăiță păstrat în teren pentru încă un minut, trimite mingea în poartă, făcând hatt-trick-ul în minutul 35; 8-1, ca mai apoi să îi lase locul lui Georgian Ghiță. Două minute mai târziu, acesta scapă pe partea dreaptă și îi pune mingea pe tavă lui Marian Matei, care pune latul pentru 9-1, făcând și el dubla. Din nou relaxare în tabăra roș-neagră și Chedra mai suferă primirea a încă două goluri; odată în minutul 38 și ultimul în minutul 40.

Așadar, 9-3 scor final, iar elevii lui Dragoș Chelba rămân liderii campionatului, cu maximum de puncte.

George Ghiță

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Minifotbal „cu de toate”! Prima ediție a Cupei „Shaormeria Băneasa” la Ploiești! Afla unde si când

Minifotbalul, ca şi alte sporturi de la nivel de amator, a avut de suferit din cauza pande…