Acasa Cultură Andreea Antonescu a fost amendata cu 4.000 lei pentru ca a sunat în mod nejustificat la 112! Se pare ca era sub influența băuturilor alcoolice

Andreea Antonescu a fost amendata cu 4.000 lei pentru ca a sunat în mod nejustificat la 112! Se pare ca era sub influența băuturilor alcoolice

2 min read
0
0
266

Cunoscuta cantareata Andreea Antonescu, fostă componenta a formatiei André, a sunat miercuri noapte la 112 pentru a cerut ajutor. Cântăreaţa a reclamat că este sechestrată într-un apartament din Iaşi, alături de iubitul ei Ştefan Manolache.

Andreea Antonescu, amendată după ce a sunat la 112

Andreea Antonescu a cerut ajutor la 112, miercuri noapte. Cântăreaţa a spus operatorilor de la 112 că este sechestrată împreună cu iubitul ei într-un apartament din Iaşi.

Ajunşi la apartamentul din complexul rezidenţial Exclusive Residence din Copou, poliţiştii i-au găsit în incintă pe Andreea Antonescu şi pe Ştefan Manolache, iubitul ei.

Andreea Antonescu şi iubitul, sub influenţa băuturilor alcoolice

Amândoi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Cântăreaţa a negat că între ea şi iubit ar fi fost vreun scandal. Astfel, Andreea Antonescu a fost sancţionată de poliţişti cu 4.000 de lei amendă. Motivul amenzii a fost apelarea nejustificată la numărul de urgenţe 112.

 

Mai puteti citi pe mediadud.ro

Drogurile și sexul!

Detalii pe link

https://mediasud.ro/drogurile-si-sexul/

 

Drogurile și sexul!

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Blanche Monnier – sechestrată 25 de ani în camera sa, chiar de propria mamă, doar pentru că a iubit pe cine nu trebuia

Blanche Monnier – sechestrată 25 de ani în camera sa, chiar de propria mamă, doar pentru c…