Acasa Cultură Când ajungi bătrân, te poți numi și Al Pacino că tot te lasă femeia

Când ajungi bătrân, te poți numi și Al Pacino că tot te lasă femeia

3 min read
0
0
166

Omul nu este niciodată prea bătrân, prea căsătorit, prea sărac, prea bogat, prea urât sau prea frumos să își dea voie să iubească. Iubirea este un miracol care vine ca o recompensă în viața celor care știu să o înțeleagă și să o prețuiască. Numai ca norocul unei iubiri alaturi de o femeie frumoasa, bună de pus pe coperta revistelor de can can, au parte, se pare, doar batranii cu ” biștari”.

Cupluri ciudate, iubire nemărginită, suflete pereche sau pur și simplu foamea mare de bani stau la baza creării acestor cupluri de care cu siguranță ai auzit. Psihologii estimează că o diferență de peste 20 de ani între doi parteneri, cu mici excepții, nu mai are la bază atracția fizică, ci alte tipuri de benficii – de ordin social, material sau de imagine.

Chiar daca te numesti Al Pacino, nu poti tine langa tine o femeie tanara la cei  79 ani. Asa ca iubita sa mai tanara a renuntat la celebrul actor.

„Este greu să fii cu un om așa bătrân, chiar dacă este Al Pacino.”, a zis ea.

Cei doi, erau împreună de doi ani si au confirmat despărțirea imediat după ce actorul a apărut neînsoțit la premiile Oscar. Actrița a dezvăluit că deși l-a iubit, relația nu a mers.”Diferența de vârstă este dificilă. Am încercat să nu recunoscut, însă el este deja mult mai în vârstă. Cu toată dragostea mea, relația nu a mers.”, a precizat ea.

 

Mai puteți citi pe mediasud.ro

Andreea Antonescu a fost amendata cu 4.000 lei pentru ca a sunat în mod nejustificat la 112! Se pare ca era beată

Detalii pe link

https://mediasud.ro/andreea-antonescu-a-fost-amendata-cu-4-000-lei-pentru-ca-a-sunat-in-mod-nejustificat-la-112-se-pare-ca-era-sub-influenta-bauturilor-alcoolice/

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Primaria Ploiesti aminteste ca nu putem invinge Ambrozia decat impreuna

Multe persoane considera primavara ca fiind sezonul polenului. Exista, insa, o planta care…