Acasa Front Victorie la scor pentru MFC Ploiești într-un meci care conta pentru etapa 16 a Ligii A de Minifotbal

Victorie la scor pentru MFC Ploiești într-un meci care conta pentru etapa 16 a Ligii A de Minifotbal

2 min read
0
0
516
Miercuri, 4 martie 2020, pe Terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport Ploiești, MFC Ploiesti trebuia sa întâlnească Top Valea Doftanei intr-un meci care conta pentru etapa 16 a Ligii A de Minifotbal din Prahova, insa, cei de la Valea Doftanei au solicitat amânarea meciului, astfel încât echipa noastra a jucat împotriva celor de la Arhivaru, echipă nou-inființată, ce a fost înscrisă in locul celor de la Clarf.
Meciul a contat pentru etapa 14 a Ligii A de Minifotbal din Prahova, fiind considerată drept restanță. Meciul a curs intr-o singura directie, echipa noastră marcând 7 goluri pe repriză, marcatorii fiind: Alexandru Craciun (7,36), Gabriel Nastase (18), Bogdan Anghel (30), Gabriel Dumitrașcu (9,23), Michel Jipa (32), Valentin Florea (37) si Cristian Vasile ( 3,10,12,14,27,29), iar pt Arhivaru a inscris Mihai Florin(20).
După acest meci, MFC Ploiești acumulează 37 de puncte si rămâne in lupta pentru podium, avand un meci mai putin decat Petrolul 95, ocupanta locului 2.
Pentru MFC Ploiesti urmează meciul impotriva celor de la Chedra Tax, ce va avea loc pe Terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport Ploiești, joi, 12 martie 2020, ora 20 40!
PASTILA ZILEI

Mai puteti citi pe mediasud.ro

Patru achizitii inspirate la CS BRAZI NEGOIEȘTI, pentru acest retur de campionat

Detalii pe link

Patru achizitii inspirate la CS BRAZI NEGOIEȘTI, pentru acest retur de campionat

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Actorul Serban Pavlu, cunoscut din serialul „Umbre”, va participa duminica 31 octombrie la cursa de biciclete de la Seciu, Prahova

Duminica 31 octombrie va avea loc în județul Prahova cursa de biciclete ” Seciu̶…