Acasa Justiție Victor Ponta a părăsit sediul DNA Ploiești, după aproximativ o oră

Victor Ponta a părăsit sediul DNA Ploiești, după aproximativ o oră

2 min read
0
0
365

Fostul premier Victor Ponta a părăsit sediul DNA Ploiești după aproximativ o oră de la sosire, el declarând că în fața procurorilor și-a susținut în totalitate declarațiile pe care le-a dat în fața judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiției (ÎCCJ), adăugând că ne-am face de râs, dacă parlamentarul britanic ar fi chemat şi el la DNA.

„Am dat declarații în fața judecătorului de la Înalta Curte, a fost un procuror acolo care mi-a pus întrebări și mi-am susținut în totalitate acele declarații. Nu am schimbat nimic!”, a declarat Victor Ponta.

Întrebat dacă Tony Blair va fi audiat în acest dosar, Ponta a răspuns: „Haideți să nu ne facem de râs cu toții. Chiar vreți să-l vedeți pe Tony Blair la DNA Ploiești?”. Deși, la intrarea în sediul DNA, Ponta a fost întrebat dacă va propune audierea fostului premier britanic și el a răspuns: „Normal!”.

În acest dosar, Ponta este urmărit penal sub control judiciar pentru folosirea influenței ori autorității în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite și complicitate la spălare de bani.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Exercițiu cu detinutii de Simulare a Incendiului la Penitenciarul Ploiești

În data de 22 mai 2024, Penitenciarul Ploiești a fost gazda unui exercițiu de simulare a u…