Acasa Politică Validarea mandatelor a fost amânată pentru doi deputați prahoveni: Andreea Cosma și Răzvan Ioan Ursu

Validarea mandatelor a fost amânată pentru doi deputați prahoveni: Andreea Cosma și Răzvan Ioan Ursu

3 min read
0
0
527

Comisia de specialitate a validat, marți, mandatele a 326 de deputați și a amânat validarea în cazul a trei deputați care nu au adus toate actele necesare, dintre aceștia doi fiind deputații PSD Prahova: Andreea Cosma (locul 7 pe liste) (foto) și Răzvan Ioan Ursu (locul 6).

„Comisia de validare a validat mandatele pentru 326 de deputați. S-a constatat că în cazul acestora s-au îndeplinit condițiile legale pentru validarea mandatelor. Au fost amânate în cazul a trei colegi, doi din Prahova și unul din partea minorităților naționale. În cazul celor trei amânări, Comisia de validare își continuă activitatea pe întreg parcursul acestor patru ani de activitate, dumnealor trebuie să își aducă din partea organizației — cei doi de la PSD, celălalt de la Minorități — actele necesare pentru a putea fi validați”, a explicat președintele Comisiei de validare, Florin Iordache.

Printre mandatele validate se numără și cel al lui Liviu Dragnea, chiar dacă a fost contestat de liberali.

„Noi am respectat ceea ce s-a stabilit în subcomisie, unde a fost respinsă acea solicitare. Poţi să vii cu o solicitare, dar dacă ea excede regulamentul şi procedurile de validare, nu poţi, numai pentru că este ordin de partid. Pe de o parte li s-a respins solicitarea în subcomisie, apoi în plenul comisiei”, a spus Iordache, referindu-se la validarea mandatului lui Liviu Dragnea.

Cei trei pentru care s-a amânat validarea mandatului sunt Andreea Cosma și Răzvan Ioan Ursu de la PSD Prahova și reprezentantul Asociației Ucrainenilor.

Raportul comun al comisiei a întrunit 21 de voturi „pentru” și 9 „împotrivă”.

Raportul Comisiei de validare urmează să fie supus votului plenului Camerei Deputaților miercuri.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incident in Ploiești: Voluntarii și Flyerele False

În mijlocul campaniei electorale, lupta se intensifică, iar jocurile murdare încep să apar…