Acasa Front USR vrea, dar nu prea, interzicerea pacanelelor

USR vrea, dar nu prea, interzicerea pacanelelor

3 min read
0
0
46

USR a declanșat o campanie in care dorește strângerea de semnături pentru interzicerea pacanelelor. Buna ideea, acest flagel a nenorocit foarte multe persoane, a distrus vieți si în continuare face victime. Toate bune și frumoase insa ceea ce propune USR nu este interzicerea jocurilor de noroc așa cum pare la prima vedere.

Textul spune așa:”PĂCĂNELELE n-au ce căuta lângă Școli, Locuri de joacă, Spitale și Biserici! ⛔ Susține Legea! Pune presiune pe parlamentari să o voteze! ✊”…..Adică ei vor că aceste aparate sa funcționeze in continuare, dar nu în locurile enumerate în text, ceea ce va aduce nici mai mult nici mai puțin decat nenorocirea in continuare a multor familii de români ai căror membrii sunt dependenți de jocurile de noroc. USR nu vrea că aceste cazinouri sa functioneze langa spitale, biserici, școli și locuri de joacă, ca și cum problema acestui flagel ar fi că bolnavii internați se duc la păcănele sau crediciosii duminica când ies din biserica intra sa joace. Daca sălile vor exista mai departe, la fiecare pas, cel care este dependent se va duce și va juca oriunde se va afla sala pentru că și acum nu toți jucătorii au cazinoul in fata blocului.

Aceasta timida încercare a celor de la USR nu este o măsură prin care se încearcă vindecarea societății românești de acest flagel, pentru că aici e vorba deja de sănătatea publica , așa că aceasta initiativa decriptata suna cam așa: ” Vrem sa existe păcănale in continuare dar nu în locurile enumerate mai sus”! Așa și?

MediaSud nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, MediaSud nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

Susțineți redacția Mediasud.ro donând prin PayPal accesând butonul de mai jos:

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Stiati că celebrul actor Dem Radulescu a murit la Câmpina? Avea 69 de ani

S-a născut la Rîmnicu Vâlcea în 1931, iar porecla Bibanul i se trage de la tatăl său, un m…