Acasa Opinii SISTEMUL DE DOMINARE A SOCIETĂȚII ROMÂNE

SISTEMUL DE DOMINARE A SOCIETĂȚII ROMÂNE

9 min read
0
0
94
Ni s-a impus sa crdem ca viitorul nu este altceva decât un eveniment fara un țel real, iar haita comunista a vândut celor naivi o doctrina mizerabila hranind-o excesiv cu fas si hotie. A format societatea in asa fel incât sa sa nu isi dea seama de situatia exercitata de controlul pe care il impun si de constrângeri.
Au mers pe aspecte banale, etalându-le nesemnificativ, de importanta trecatoare. Cuvinte, lozinci, semne, regulamente si legi care sunt puternic etalate asupra societatii, dirijindu-i reactiile si comportamentul, fara sa-si dea seama si fortâd-o sa accepte respingerea realitatii pe care trebuie sa o considere interzisa. Haita comunista a vegheat mereu ca versiunea alterata sa aiba puterea de autorizatie si numai ea sa fie acceptata.
Aceasta haita rosie mizerabila a folosit mereu cele cinci sisteme mizerabile:
– Provocarea
– Dezvaluiri false
– Divulgarea voluntara si  divulgari involuntare
– Divulgarea prin intermediar ce dirijeaza falsuri bine ticluite.
– Șocarea opiniei publice, etalându-le actiuni violente si spectaculoase care nu lasa opiniei publice timp de reflectie.
Aceste bestii baloase de hiene impun societatii, azi, crima si hotia, distrugerea valorilor traditionale dirijându-le in sensul dorit de a spala creierele ce duce la distrugerea sistematica.
Regimul maimutei cu numarul 89 a luat amploare si legitimitate cu tupeu de mahala formând o cloaca mafiota care a atacat finantele-bancare ale Statului Român.
Aceasta haita rosie a devenit o caracatita care a golit bancile si a lichidat economiile populatiei române, continuând si in ultimele momente sa sugrume economia si pe cetateanul de rând.
Azi, daca vom vota in numar impresionat contra acestei haite de hiene – pesediste-, societatea va vedea cât de saraci si cintiti au fost.
Regimul maimutei rosii este identic cu cel de azi, maimuta rosie cu numarul 89 punând in functiune Paradisul hotiei ce continua nestingherit si protejatii de viermii rosii pusi in posturile cheie din Justitie.
Românii trebuie sa inteleaga ca aceasta haita mizerabila nu va incheia niciodata un pact corect cu societatea româna. Vor continua sa foloseasca mereu cele trei sisteme mizerabile pe care le puteti vedea:
– Suprimarea informatiei
– Minimalizarea informatiei
– Modificarea sensului informatiei
Aceste maimute criminale au dat afara valorile care se bucurau de popularitate, inlocuind posturile cu sobolani numiti de haita care nu trebuiau sa etaleze trecutul si istoria reala a României, ci doar sa predea pentru o specializare ingusta. Aceste maimute comuniste mizerabile apar ca niste zidari ai „Democratiei”, uitând de unde provin, sarind toata haita in barca capitalismului la semnul maimutei rosii din 89.
Aceasta bestie criminala de maimuta rosie a bagat in pamânt români nevinovati care luptau pentru o Românie libera. Acest jegos ordinar traieste si azi datorita bebelusilor rosii care ia hranit cu ghearele lui pline de sânge nevinovat.
A fost judecata aceasta bestie? Au trecut 30 de ani si este ingrijit si pazit, in timp ce românii sunt jupuiti in continuare de gradinita rosie pe care a protejat-o, din banii nostri si saracia noastra. Au umplut cimitirele, au distrus educatia, au distrus sanatatea, integritatea României, au incurajat la maximum emigrarea, iar hotia este pe primul loc impreuna cu mafia drogurilor, vânzarea de copii, violuri la ordinea zilei, sclavia si prostitutia, crima si eliberarea detinutilor periculosi.
Politica interna si externa au strivit-o, economia au adus-o in epoca de piatra, separarea puterilor in stat inexistenta, iar satele au devenit un sanatoriu de batrâni indoctrinati.
Oare nu puteti sa realizati ca cei de azi au folosit aceleasi tehnici? Sunteti multumiti ca aceasta caravana de mahala sa continuie? Sa acceptam aceasta ghena si mama minciuna a acestor viermi rosii ce daruiesc un viitor intunecat? Daca da, atunci nu ne ramâne decât disparitia care ne va darui o gamela si o traista, interzicându-ne sa privim inapoi, impunându-ne sa orbecaim si sa imbratisam intunericul salvator. Vom ajunge sa rânjim ca ei, hienele.
Români adevarati, iesiti la vot contra ciumei rosii si scuipati-i pe unde ii intâlniti! AU FACUT MULT RAU ROMÂNIEI ACESTE BESTII URÂT MIROSITOARE, FITI CU ADEVARAT ROMÂNI SI CREDETI IN DUMNEZEU!
Daca voi puteti sa votati pentru aceasta talanga rosie care se da amarâta sa devina Presedinta României, inseamna ca nu mai avem cetatenie de român, ci de sclav.
Urmariti cât de saraca este aceasta rumegatoare:
Rumegatoarea rosie si-a facut pensie privata
1.Patru conturi in euro de: 63.354 euro.
2.Sapte conturi in lei de: 428.529 lei.
3.Un fond de investitii de: 17. 942 de dolari.
4.Un fond pensii private de 40.427 lei.
Si cred ca nu este tot! De ce nu declara tot? De ce se fereste aceasta rumegatoare care zice ca a scos România din noroaie? Oare a avut un moment de gândire si de mila fata de românii care traiesc intr-o saracie lucie?
Oare sunt români care voteaza, inca, cu aceasta bestie mincinoasa si haita rosie? Pot ei sa faca aceasta greseala satanica???
Savu Toni
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Ia Covid-ul, na Covid-ul! Romania, tara in care coronavirus umbla doar pe la inmormantari

O tara intreaga a rumegat si a intors pe toate fețele inmormantarea liderului Duduienilor,…