Acasa Politică Sevil Shhaideh este propunerea făcută miercuri de PSD-ALDE pentru funcţia de premier

Sevil Shhaideh este propunerea făcută miercuri de PSD-ALDE pentru funcţia de premier

2 min read
0
0
393

Liviu Dragnea a declarat că Sevil Shaidehh este potrivită pentru ocuparea acestei funcții deoarece cunoaște activitatea tuturor ministerelor, are capacitate de muncă, viziune de dezvoltare și a dat dovada că stăpânește ”știința administrației”.

Liderul social-democraților a mai susținut că PSD și ALDE vor face doar o propunere de premier: ”dacă va fi refuzată neexistând niciun motiv, atunci vom înțelege că nu se dorește ca cei care au câștigat alegerile să facă Guvernul. Atunci nu are sens să se mai facă o propunere”.

Liviu Dragnea a insistat că el ar fi trebuit să devină prim-ministru, dar a fost împiedicat de ”o condamnare nedrepată și o lege neconstituțională”.

”Aveam dreptul legitim să fiu premierul României. Am ținut cont, însă, de afirmațiile președintelui și de o lege în vigoare. O lege pentru mine nu reprezintă o chestiune secundară și nu vreau ca vreun mandat al meu să fie prin forțarea unei legi.

O condamnare nedreaptă și o lege neconstituțională nu mi-au permis să solicit această demnitate pentru mine. Deocamdată! Nici nu pot arunca de pe umeri o responsabilitate uriașă dată de un vot popular masiv. E o răspundere a mea în primul rând, că eu și colegii mei am prezentat programul de guvernare ce a adus multe voturi”, a spus Dragnea.

Acesta a mai spus că nu e normal ca un om să fie decăzut din drepturi pe viață, decât dacă a fost găsit vinovat pentru genocid.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incident in Ploiești: Voluntarii și Flyerele False

În mijlocul campaniei electorale, lupta se intensifică, iar jocurile murdare încep să apar…