Acasa Eveniment Mâine dimineață, circulația va fi oprită pe o arteră importantă a Ploieștiului

Mâine dimineață, circulația va fi oprită pe o arteră importantă a Ploieștiului

2 min read
0
0
603

În data de 22 decembrie 2016, ca urmare a manifestărilor prilejuite de Ziua Libertății României, în intervalul orar 10:30 – 12:00, se va închide circulația pe Bulevardul Republicii, pe tronsonul cuprins între  intersecșia cu str. Tache Ionescu și intersecția cu str. Vasile Milea, astfel că traseele 7, 22/22b, 39 barat vor circula deviat:

Traseele 7 si 22/22b:

  • pe sensul spre Dorobantul/Bariera Unirii, ruta normala pana in statia Tache Ionescu, dupa care dreapta Piata Victoriei, stanga Gheorghe Lazar, iar  din strada Dr. Bagdazar ruta normala. Traseele nu vor efectua statia Hale Catedrala.
  • pe sensul spre Bariera Rudului, traseul 7 va circula normal pana la statia Hale Coreco, dupa care pe strazile Carpati, Piata Eroilor, Vasile Lupu, Trei Ierarhi, Vlad Tepes, I.L.Caragiale, cu statia Faredo, iar din str. Rudului traseu normal.

Traseele 35 si 35b vor fi scurtate la Centru, cu statie la Faredo.  Nu se vor mai efectua statiile Tache Ionescu, Palatul Culturii si Grivitei.

Traseul 39barat:

  • la sensul spre Hale Catedrala, ruta normala pana in strada I.L.Caragiale, cu statie la Faredo, dupa care parcurge strazile Ghe. Gr. Cantacuzino, Cuza Voda, Vasile Lupu, Piata Eroilor, Carpati, Emil Zola, cu statie la Hale Catedrala.

Față de cele prezentate, intervalul orar de deviere a circulației  mai poate suferi modificări, în funcție de indicațiile organelor de Politie Rutiera Ploiești care vor fi prezente în zonă.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Acum! Amenințare cu bombă la Palatul de Justiție din Ploiești; forțele de ordine, mobilizate în număr mare

Astăzi, la ora 12.30, Palatul de Justiție din Ploiești a fost ținta unei amenințări cu bom…