Acasa Justiție Sebastian Ghiță s-a prezentat la DNA Ploiești cu… două bufnițe

Sebastian Ghiță s-a prezentat la DNA Ploiești cu… două bufnițe

5 min read
0
0
384

Chemat astăzi la DNA Ploiești, deputatul Sebastian Ghiță a declarat că, în urmă cu ceva ani, a primit de la procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, două bufnițe ca simbol al prieteniei, cadoul fiind făcut în cadrul unei vizite pe care Kovesi a făcut acasă la parlamentar.

Sebastian Ghiță a venit la DNA cu o cutie roșie în care avea o pereche de bufnițe aurite despre care spune că i-au fost făcute cadou de Laura Codruța Kovesi, motivând că a văzut „la Vanghelie şi la Geoană, când au dat ceasurile înapoi la DNA, nu au mai avut nicio problemă”, dar este convins că „nu o să-i pice bine gestul” său, însă asta a simţit.

„Mi-am adus aminte că, la una dintre vizite, mi-a făcut cadou niște bufnițe și pentru că suntem în dosarul cu domnul Portocală (procurorul Mircea Negulescu- n.r.), cu denunțătorul Vampir, cu denunțătoarea Sexi, cu Toni Blair, m-am gândit și eu că bufnițele pe care mi le-a făcut cadou atunci pot să i le dau înapoi, că am văzut eu la Vanghelie și la Geoană că au dat ceasurile înapoi la DNA și nu au mai avut nicio problemă. Astea au fost bufnițele pe care mi le-a dat cadou doamna Kovesi atunci. Erau două bufnițe lipite, simbol al prieteniei, și devreme ce lucrurile s-au schimbat și s-au transformat, m-am gândit să-i aduc bufnițele înapoi!”, a declarat Sebastian Ghiță.

Întrebat fiind dacă poate dovedi faptul că a primit acele bufnițe de la procurorul șef al DNA, Ghiță a spus că nu poate și nici nu-și amintește exact când anume s-a întâmplat acest lucru, spunând doar că a fost în urmă cu câțiva ani.

„Într-o zi, când a venit la mine acasă, mi-a adus bufnițele astea și acum vreau să-i duc bufnițele, să i le trimită domnul Portocală înapoi. (…) Dânsa știe dacă mi le-a adus cadou sau nu. Sunt convins că nu o să-i pice bine gestul meu, dar asta simt eu, că trebuie să-i dau bufnițele înapoi”, a declarat Ghiță.

Sebastian Ghiță a fost citat să se prezinte la sediul DNA pentru a fi audiat în dosarul cunoscut sub numele „Ponta-Ghiță-Blair”, în care deputatul este urmărit penal pentru spălare de bani. În acest dosar s-au mai prezentat, astăzi, la sediul DNA Ploiești, Ionuț Iordăchescu, cunoscut drept interpus al lui Ghiță în mai multe societăți, precum și Sorin Chirilă, vărul soției lui Sebastian Ghiță, de asemenea cunoscut ca interpus al parlamentarului.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Exercițiu cu detinutii de Simulare a Incendiului la Penitenciarul Ploiești

În data de 22 mai 2024, Penitenciarul Ploiești a fost gazda unui exercițiu de simulare a u…