Acasa Cultură Sâmbătă, copiii din Ploiesti se pot implica gratuit la ” Târgul urban de ateliere”

Sâmbătă, copiii din Ploiesti se pot implica gratuit la ” Târgul urban de ateliere”

1 min read
0
0
149

Sâmbătă, 28 septembrie 2019, Asociația Prahova în Acțiune organizează ediția a IV-a a Târgului urban de ateliere. Activitățile târgului se vor desfășura între orele 11:00 și 14:00, în Ploiești, în parcul Lămâiţa (din spatele Complexului Lămâița).

Acest eveniment are ca scop implicarea copiilor din Ploiești în dezvoltarea mediului cultural-educativ-creativ, prin participarea la oricare dintre cele peste 30 de activități propuse. Fiecare atelier va dura între 30 de minute și o oră, în funcție de propunerea coordonatorilor, iar copiii se pot înscrie la mai multe dintre aceste ateliere pe parcursul evenimentului, potrivit preferințelor acestora.

Foarte important: Asociația Prahova in Acțiune acționează pe bază de voluntariat. De aceea, organizatorii, coordonatorii atelierelor, precum și voluntarii nu percep nicio taxă de înscriere pentru participarea la ateliere. Prin aceasta dorim să dovedim faptul că nu orice activitate implică un aspect pecuniar, deși majoritatea atelierelor propuse de noi sunt susținute de nume cunoscute în comunitatea noastră.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Soldații. Povestea reala a ploieșteanului Vasile Pavel crescut in cartierul de romi Radu de la Afumati

„Soldaţii. Poveste din Ferentari”, în regia Ivanei Mladenovic, după romanul omonim scris d…