Acasa Front RO-Alert.O minoră din Năvodari este dată dispărută. Dacă o vedeţi sunaţi la Poliţie

RO-Alert.O minoră din Năvodari este dată dispărută. Dacă o vedeţi sunaţi la Poliţie

2 min read
0
0
95
Un mesaj RO-alert a fost emis in seara aceasta în urma dispariției unei adolescente de 13 ani, din orașul Năvodari.
Astăzi, în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a lui STANCIU COSMINA GEORGIANA, de 13 ani, din orașul Năvodari.
Părinții au sesizat plecarea minorei când au revenit la domiciliu, arătând faptul că aceasta ar fi părăsit locuința în intervalul orar 19.00-24.00.
De la momentul plecării s-au desfășurat activități specifice de căutare, iar investigațiile se desfășoară și la această oră (se vizionează camere de supraveghere, se fac audieri și căutări în toate zonele de interes).
La fața locului s-au deplasat și polițiști ai Serviciului Investigații Criminale.
”Menționăm faptul că, inițial, nu a existat acord de mediatizare al cazului, din partea familiei. Consimțământul pentru mediatizare a fost dat astăzi, în jurul orei 16.00” – precizează IPJ.
La data plecării, minora purta pantaloni din catifea de culoare maro, tricou de culoare albă și geacă de culoare argintie.
Aceasta are 1,40 m înălțime, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, față ovală.
Cetățenii care pot furniza informații referitoare la această persoană sunt rugați să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611364.
Sursa:IJP Constanta
Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au identificat în timp record un hoț care a acționat într-un magazin din zona centrala

Astăzi în incinta magazinului Shop&Go-Mega Image de pe str. Stefan Greceanu, a avut lo…