Acasa Eveniment Ploiesti. O femeie a fost bătută pentru un loc de parcare

Ploiesti. O femeie a fost bătută pentru un loc de parcare

3 min read
0
0
109
UPDATE:
În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 58 de ani din municipiul Ploiești.
Față de bărbatul în cauză a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991 cu amendă în valoare de 1.000 de lei.
Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.
STIRE INITIALA:
La data de 7 ianuarie a.c., in jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliţie Ploiești au fost sesizați de către o femeie din comuna Râfov, despre faptul că sora sa ar fi fost agresată de o persoană necunoscută pe o stradă din municipiul Ploiești.
În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind faptul că între cele două femei și un bărbat necunoscut a avut loc un conflict verbal în parcarea unui bloc din municipiu, motivul fiind modul de parcare al autoturismului de către una dintre femei.
Ulterior discuției în contradictoriu, aceasta a degenerat, bărbatul lovind-o pe sora apelantei cu pumnul, ulterior acesta din urmă continuându-și deplasarea.
În urma loviturii, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
În cauză, persoana vătămată a depus plângere sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.
La acest moment, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Ploiești efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și în vederea identificării și depistării persoanei bănuite de comiterea faptei, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.
Sursă:IJP Prahova
Foto ilustrativ
Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au identificat în timp record un hoț care a acționat într-un magazin din zona centrala

Astăzi în incinta magazinului Shop&Go-Mega Image de pe str. Stefan Greceanu, a avut lo…