Acasa Eveniment Restricții de circulație în Ploiești, mâine, de Ziua Națională a României

Restricții de circulație în Ploiești, mâine, de Ziua Națională a României

2 min read
0
0
424

Organizarea în condiții optime a manifestărilor ocazionate de celebrarea, în municipiul Ploiești, a Zilei Naționale a României, solicită implicarea I.J.P. Prahova în asigurarea unor măsuri de trafic rutier adecvate.

Astfel, în ziua de 1 Decembrie, în intervalul 09.00 – 12.00, polițiștii rutieri vor institui restricții de trafic rutier pe Bulevardul Republicii, între Piața Eroilor (sensul giratoriu de la Catedrală) și Piața Mihai Viteazul (sensul giratoriu din zona Caraiman), pe axul central și artera de lângă Parcul Mihai Viteazul.

Circulația se va desfășura pe strada Gheorghe Doja (toate benzile) și pe sensul către sud al Bulevardului Republicii, respectiv artera dinspre Școala Generală „Sf. Vasile”.

De asemenea, în intervalul 18 – 18.30, polițiștii Biroului Rutier Ploiești vor institui măsuri de siguranță a traficului pentru derularea unui marș cu torțe organizat de reprezentanți a Armatei, pornind de la Palatul Administrativ, prin Piața Eroilor, pe Bulevardul Republicii, respectiv artera de lângă Parcul Mihai Viteazul, până la monumentul domnitorului Mihai Viteazul.

Precizăm că I.J.P. Prahova, prin polițiștii rutieri, poate dispune adaptarea măsurilor de siguranță a traficului, în funcție de evoluția situației operative.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Acum! Amenințare cu bombă la Palatul de Justiție din Ploiești; forțele de ordine, mobilizate în număr mare

Astăzi, la ora 12.30, Palatul de Justiție din Ploiești a fost ținta unei amenințări cu bom…