Acasa Social Propunerea de amânare a concursului de director de şcoli, mâine, în plenul Senatului

Propunerea de amânare a concursului de director de şcoli, mâine, în plenul Senatului

2 min read
0
0
384

Proiectul de lege pentru modificarea Legii Educaţiei Naţionale care prevede amânarea concursului de director de şcoli, controversatul amendament introdus pe ascuns în Comisia de Învăţământ din Senat, prezidată de fostul ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu, intră marţi în plenul Senatului.

Potrivit HotNews.ro, proiectul de lege L352/2016 apare pe ordinea de zi a şedinţei de marţi, 25 octombrie.

Prin acest proiect de lege, se introduce un nou alineat la art. 257 al Legii Educaţiei Naţionale, alineat care prevede următoarele:

„Concursul pentru ocuparea funcţiilor de director şi de director adjunct se organizează numai după finalizarea semestrului II până la începutul noului an şcolar.”

Concursul de director de şcoală se află la ora actuală în plină desfăşurare, urmând să se incheie la mijlocul lunii noiembrie. În urmă cu două săptămâni, candidaţii au susţinut proba scrisă, cu subiecte realizate la nivelul Ministerului Educaţiei, iar până pe 15 noiembrie se desfăşoară celelalte două probe rămase, analiză CV-ului şi interviul, susţinute la nivel judeţean.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Noul OUG trebuie aplicat si politistilor! Societatea civilă cere testarea obligatorie pentru droguri a agentilor la intrarea în serviciu! Semneaza petiția!

Pentru ca aparatele Drug Test „sunt bune” și noua lege este formulata ” …