Acasa Social Primăria municipiului Ploieşti a achiziţionat 8 autobuze noi

Primăria municipiului Ploieşti a achiziţionat 8 autobuze noi

3 min read
0
0
158

Primăria municipiului Ploieşti a achiziţionat 8 autobuze noi, în contextul contractului încheiat de municipalitate cu firma BMC TRUCK&BUS, în anul 2018.
Astăzi, urmează să sosească la Ploieşti un lot de 8 autobuze noi, in valoare de 6.125.172 lei – fără TVA, menite să îmbunătăţească confortul călătorilor, dar şi să aducă un plus de valoare în mobilitatea urbană a oraşului nostru.
Reamintim că, în cadrul aceluiaşi contract, Primăria Municipiului Ploieşti a recepţionat deja, anul trecut, un număr de 10 astfel de mijloace de transport, cu un grad de confort ridicat, dotate cu sisteme speciale de preluare a persoanelor cu dizabilităţi, sisteme de aer condiţionat, camere de supraveghere şi panouri led, care oferă, în timp real, informaţii utile privind ruta derulată.
„Având în vedere contractul încheiat de municipalitate cu firma BMC TRUCK&BUS dorim să prevedem în bugetul municipiului, de anul viitor, sumele necesare pentru achiziţionarea a încă 12 astfel de autobuze noi. Aşa cum am declarant de fiecare dată, vreau ca ploieştenii să beneficieze de un transport public modern, urmărind în acest sens şi o înnoire susţinută şi constantă a parcului auto al societăţii ploieştene, care deserveşte transportul public local.
Achiziţia acestor autobuze face parte din strategia locală, ce are ca obiectiv principal reducerea poluării în Ploieşti şi susţinerea unei mobilităţii urbane durabile. Să nu uităm că avem în derulare şi parteneriatul cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în contextul căruia Municipiul Ploieşti va beneficia de alte mijloace de transport urban de călători moderne, respectiv 9 autobuze, 20 de tramvaie şi 20 de troleibuze.”, a subliniat cu acest prilej Primarul Municipiului Ploieşti, Adrian Florin Dobre.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Daca ai spart un produs in supermarket trebuie sa-l platesti?

În mod normal, neatenția se plătește. Însă, nu și-n supermarket. Dacă ați cauzat deteriora…