Acasa Social Noi posturi pentru ofițeri de poliție

Noi posturi pentru ofițeri de poliție

1 min read
0
0
463

Ministrul Afacerilor Interne a dispus luarea măsurilor organizatorice pentru ca 156 de posturi din cele 5.416, care urmează să fie scoase la concurs în perioada următoare, să fie alocate pentru trecerea în corpul ofițerilor a agenților cu studii superioare, care îndeplinesc condițiile legale.

Cele mai multe posturi, respectiv 71, vor fi la Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, 34 la Inspectoratul General de Imigrări, 22 la Direcția Generală de Pașapoarte, 15 la Direcția Regim Permis de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor și 14 la alte structuri MAI.

În ceea ce privește celelalte 5.260 de posturi care vor fi scoase la concurs din sursă externă, structurile organizatoare sunt în faza de constituire a comisiilor de examen, iar în perioada imediat următoare anunțurile de concurs, bibliografia și condițiile de participare vor fi afișate pe paginile proprii de internet.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Noul OUG trebuie aplicat si politistilor! Societatea civilă cere testarea obligatorie pentru droguri a agentilor la intrarea în serviciu! Semneaza petiția!

Pentru ca aparatele Drug Test „sunt bune” și noua lege este formulata ” …