Acasa Diverse Ne țin in fața televizorului cu emisiuni de divertisment, în timp ce virusul crește exponențial! Informația este restricționată pentru aceste zile de pe urmă!

Ne țin in fața televizorului cu emisiuni de divertisment, în timp ce virusul crește exponențial! Informația este restricționată pentru aceste zile de pe urmă!

3 min read
0
0
84

În timp ce numărul cazurilor de infectări cu coronavirus creşte exponenţial în China, oamenii se îngrămădesc în magazine pentru a îşi face provizii, relatează CNN. Imaginile sunt dezolante în supermarketuri şi magazine din China şi Asia: rafturi goale şi cozi formate din oameni înarmaţi cu măşti.

Tabloul per amsamblu este unul apocaliptic iar cei care cred in conspiratii afirma ca a venit sfarsitul. Papusarii planetei au dat unda verde depopularii. Suntem tinuti in fata televizorului la emisiuni de divertisment, nefiind informati despre dezastrul care se mareste exponential.

În condiţiile în care şcolile şi companiile din regiune vor fi închise pentru următoarele săptămâni, rezidenţii zonelor afectate se pregătesc să se baricadeze în case pentru a se feri de epidemie. Într-un supermarket din Hong Kong rafturile au fost golite încă de marţi, după ce administraţia oraşului a anunţat că va intensifica restricţiile în vederea micşorării şanselor de răspândire a coronavirusului.

Între timp, a apărut un deficit de măşti sanitare, iar o farmacie din Beijing a încercat chiar să profite de pe urma acestui fapt oferind produsele la suprapreţ. Ea a fost amendată cu 500.000 de dolari pentru această încercare de a profita de pe urma virusului mortal.

Lucrurile se precipită nu doar în Asia. Farmaciile din centrul Texasului se confruntă şi ele cu o insuficienţă de măşti sanitare în condiţiile în care un student care a călătorit recent în Wuhan este suspectat că ar fi purtătorul virusului ucigaş.

Nu doar măştile sanitare au ajuns la mare căutare în China ci şi alte consumabile sanitare. Spitalele din Wuhan se străduiesc să reziste în condiţiile în care confruntă cu un număr record de pacienţi.

Mai puteti cîti pe mediasud.ro

E oficial! Alexandru Cumpănașu trăiește în lumea desenelor animate! Vrea să inființeze ” LIGA DREPTĂȚII”!

E oficial! Alexandru Cumpănașu trăiește în lumea desenelor animate! Vrea să inființeze ” LIGA DREPTĂȚII”!

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Primarul Ploieștiului vrea să inchidă piețele! Decizia nu va duce decât la o supraaglomerare a magazineleor cu propietari străini, pe care bineînțeles nu le poate închide!!

Liberalul Adrian Dobre, primarul în funcţie al Ploieştiului, a anunţat într-o conferinţă d…