Acasa Parlamentare 2016 Ministerul de Interne continuă, în Prahova, Campania „Alege să fii corect!”

Ministerul de Interne continuă, în Prahova, Campania „Alege să fii corect!”

2 min read
0
0
431

Având în vedere organizarea alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din luna decembrie 2016, M.A.I. continuă demersurile de informare a cetățenilor cu privire la prevederile legislației electorale.

Vineri, 25 noiembrie a.c., reprezentanți ai Poliției (I.P.J. Prahova și Serviciul Județean al Poliției Transporturi Prahova), ai I.S.U. Prahova și ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova, au desfășurat o astfel de activitate în Gara de Sud a municipiului Ploiești.

În cadrul aceleiași campanii, la nivelul tuturor subunităților din cadrul instituțiilor mai sus amintite, precum și la sediul școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina, au fost postate afișe cu mesaje informative pe această temă.

De asemenea, pe pagina oficială a MAI se regăsește o secțiune dedicată campaniei „Alege să fii corect”, care conține informații despre principalele prevederi legale referitoare la alegerile parlamentare, abaterile ce pot fi constatate de angajații MAI, precum și trimiteri către deciziile Biroului Electoral Central și ale Autorității Electorale Permanente.

Tot în cadrul acestei campanii, au fost realizate materiale audio-video ce au fost transmise mass-media, în vederea includerii acestora în calupurile de publicitate electorală, potrivit reglementărilor emise de Consiliul Național al Audiovizualului.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Parlamentare 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incident in Ploiești: Voluntarii și Flyerele False

În mijlocul campaniei electorale, lupta se intensifică, iar jocurile murdare încep să apar…