Acasa Sport MFC Troia îi smulge un punct Chedrei Tax

MFC Troia îi smulge un punct Chedrei Tax

2 min read
0
0
172

Luni, 12 noiembrie, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport din Ploiești, în meciul contând pentru runda a 7-a a ligii A, Chedra Tax a încheiat la egalitate, scor de 1-1, partida disputată în fața echipei MFC Troia.

Meciul a început ezitant pentru formația lui Dragoș Chelba, care s-a văzut condusă pentru prima dată în acest campionat, în minutul 6, când Alin Gheorghe l-a învins pe Aurel Panaite cu un șut plasat din careu. Șocul primirii golului i-a motivat pe roș-negrii, care au început cross-urile spre poarta gazdelor, nereușind însă să introducă mingea în poartă. Mai mult decât atât, marcajul larg la rapizii jucători ai Troiei a făcut ca scorul să devină 2-0 în minutul 17, când Nicolae Gheorghe l-a învins din nou pe portarul Panaite, scor cu care s-a intrat și la pauză.

În actul secund, Dragoș Chelba a recurs la schimbări, păstrând totuși scheletul primului șase de debut și, la cinci minute distanță, golgheterul Andrei Ciobanu reduce din diferență; 2-1, și Chedra dădea semne de revenire.

Minutul 31 aduce și egalarea pentru elevii lui Dragoș Chelba, când Marian Matei a introdus mingea în poartă, făcând ca întreaga suflare roș-neagră să spere la toate cele trei puncte.

S-a terminat însă 2-2, iar MFC Troia devine prima formație care îi „fură” puncte liderului în acest sezon competițional.

George Ghiță

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Minifotbal „cu de toate”! Prima ediție a Cupei „Shaormeria Băneasa” la Ploiești! Afla unde si când

Minifotbalul, ca şi alte sporturi de la nivel de amator, a avut de suferit din cauza pande…